Bereninannesi_ Bende bunu düşünüyorum ama liseden mezun olalı seneler oldu ne çalışıcam nerden başlıcam hangi bölümü okumalıyım hiç bi fikrim yok bende fikir almak isterim aöf okuyan annelerden😊
aylul0 Bereninannesi_ Türk dili ve edebiyatı okuyup formasyon alabilir ve kpss ile atanabilirsiniz, benim hedefim o şu an yani kpss değil ama özelde çalışmayı istiyorum 🤷🏻♀️
Beyziikoo Dilaramina Tabiki de şart 😊 Siz lise mezunusunuz girmeden üniversite okuyamazsınız. Direk AÖF kayıtları yok artık. Üniversite kazanıp okuyup ikinci üniversiteyi sınavsız tercih edebiliyorsunuz ben bu sene öyle yaptım mesela aklınızda olsun 😊
aylul0 Blackcloud ben de düşündüm aslında bir ara ama onun sertifikayla da eğitimi oluyor aslında onu da düşünebilirsiniz
Beyziikoo aylul0 Beni yanlış anlama ama hayatının hatasını yapmış olursun. Edebiyat bölümünün ataması yok ve özelde her türlü süründürüyorlar bizzat yakınlarımdan şahidim başka bölümler oku bence özellikle önlisans okuyabilirsin 🤗
aylul0 Beyziikoo Türkçe öğretmeni olmayı çok çok istiyorum, başka bölümü hiç düşünmedim, o yüzden okuyorum yoksa amacım meslek değil 😂