Parsannesi Dilaramina rica ederim, evet sadece tyt puanı yeterli ☺️ ama size tavsiyem 2022de birde kpss sınavı oluyor eğer bölümü kazanırsanız mutlaka girin çünkü konular hemen hemen aynı ve puan zaten 2 sene geçerli oluyor 😊
aylul0 Blackcloud ben de düşündüm aslında bir ara ama onun sertifikayla da eğitimi oluyor aslında onu da düşünebilirsiniz
Bereninannesi_ Bende bunu düşünüyorum ama liseden mezun olalı seneler oldu ne çalışıcam nerden başlıcam hangi bölümü okumalıyım hiç bi fikrim yok bende fikir almak isterim aöf okuyan annelerden😊
aylul0 Bereninannesi_ Türk dili ve edebiyatı okuyup formasyon alabilir ve kpss ile atanabilirsiniz, benim hedefim o şu an yani kpss değil ama özelde çalışmayı istiyorum 🤷🏻♀️
Beyziikoo Dilaramina Tabiki de şart 😊 Siz lise mezunusunuz girmeden üniversite okuyamazsınız. Direk AÖF kayıtları yok artık. Üniversite kazanıp okuyup ikinci üniversiteyi sınavsız tercih edebiliyorsunuz ben bu sene öyle yaptım mesela aklınızda olsun 😊
Beyziikoo aylul0 Beni yanlış anlama ama hayatının hatasını yapmış olursun. Edebiyat bölümünün ataması yok ve özelde her türlü süründürüyorlar bizzat yakınlarımdan şahidim başka bölümler oku bence özellikle önlisans okuyabilirsin 🤗
aylul0 Beyziikoo Türkçe öğretmeni olmayı çok çok istiyorum, başka bölümü hiç düşünmedim, o yüzden okuyorum yoksa amacım meslek değil 😂