Yaralikalp0113 Deletedmom896 ama canım ben tesetturluyum yanlıs anlama lütfen yanı gıdemem cok araştırdım mecburen kendım almam gerekıyo😔
Deletedmom896 Yaralikalp0113 Anlıyorum ama caiz olduğunu unutma temizlik çünkü yaşlılığında çok zorluk çekersin
Deletedmom896 Yaralikalp0113 Valla çözümsüz canım ama özel bölge zor gibi al dene ama iyice inceltir çoğaltırsın söyleyeyim
Mira04 MeteNaz ben güzellik uzmanı ve estetisyenim tabikide son sistem diode lazer cihaz ama bazı merkezler diode altında sizi foto lazer ipl cihazına alabilirler buna dikkat edin
MeteNaz Mira04 zaten soprano cihaz kullanan yerlerle görüşüyorum gerisini eliyorum kafamda. Ama yüzüme karar veremedim. Çene altı kıllanmam var . İğnelimi yoksa normal lazer mi tercih etmeliyim kararsızım
121312 Deletedmom896 leafmed planar led cihazı hakkında bilginiz var mı hem ütüleme hem atış yapıyormuş
MeteNaz Deletedmom896 şimdi çene altımda kıllanma var. İğneli epilasyon yüz için daha iyi diyende var o beyaz kıllar için gerek yok diyende . Sizce yüzüme ne lazım 😔
Mira04 MeteNaz igne tabikide daha iyi ama benim tavsiyem şöyle önce diode lazere girip kılların çogunu inceltin daha sonra igneliylede kalanları temizleyin
Deletedmom896 MeteNaz Yaptır güzelim 😂 direk yaptır eğer kalın siyah ise diode yaptırabilirsin yok çok ince kıl değil tüy ise elleme