idilolo AselDgamze ben de yaşadım, uyku saati gelmiş ağlıyor uyutmaya çalışıyorum bırak kendi uyur sallama bebeğim 2 aylıktı bunu dediği zaman.
idilolo Gulsenyilmaz yabani yabani bana da diyorlar, benim bebeğim tanımadığı kişilere gitmez, gülmez sokakta sevmek isteyenlere kafasını çevirir, yabani bu çocuk dediler, yo değil gayet sevimli kimi sevmesi gerektiğini biliyor tanımadığına niye gitsin.
balliturta8 Sevdamavi Üstüne bi yelek giydir demeyin 😒😒😒😒😒 fazla oturmayın kilosunu boyunu sormayın mümkünse temas bile etmeyin
Prensannesiiiiiiii Ates_mami kesinlikle. Hele bir de yeni dogum yapmissa, gunlerce kalip bi halta yaramayip bir de kendinize hizmet ettirtmeyin. (Nasil canim yandiysa artik)
ecemm-6161 Sedakcby hahaaa😂😂 aynen canım bu doğru benim bebekte var sevmiyor kucağı doğduğundan beri oyke sevilmekten hiç hoşlanmaz inadına sevmeye kucakta tutmaya çalışıyorlar sonrada sen boyke yaptın bunu diyorlar 🤬
Secuuss Sevdamavi çocuğunu benden esirgeyen varsa benle görüşmeyin demeyin umrumda değilsiniz😂😂 geçen biri öyle dedide öpülmesinden hoslanmıyorum deyince
Esramurat Secuuss halbuki herkesin düşüncesi bir değil ki öpülmesini istemiyorsanız bunu saygıyla karşılamaları gerekirken trip atıyorlar üstüne
Bebegmmm Sevdamavi Kocaman bir kahkaha attım. Hiç kimse bu kurallara uymuyor uymuyor uymuyor. O yüzden ne halimiz varsa görün dedim genel olarak. Artık cidden karismiyorum. Nefret ettim ya canımı sokmaktan başka bir işe yaramıyor kurallar
ecemm-6161 Sedakcby oyke canım valla insanlarda laf anlamıyorlar ama duvara çarpasımm geliyor yeminle 😂😂😂
AA_ikizlers35 Sevdamavi Mümkünse susun. Kendi fikirlerinizi kendinize saklayın Sürekli bir akıl verme moduna girmeyin hiç sevmem.(sanki ben bilmiyorum). Evim dağınık olabilir hemen kalkıp ayyyy bu evin hali ne diyip benim motivasyonumu düşürmeyin Bizde çocuk doğurduk büyüttük senin gibi değildik : demeyin:ben seçilmiş özel bir anneyim çünkü benim ikizlerim var kimsem yok olsada yardım eden yok .sadece sevmeli gelip gidenler var .artı gelip laf yapıp öyle giderler 😡
Derindenizannesi AA_ikizlers35 Al bendende okadar ikiz annesi olmam cokkk zor ama bı okadarda şahane bazen herşeyi birakiyorum tüm günüm onlarla ve birde birbirlerini kiyaslamazlarmi ay hangisi önce doğdu bak o daha boylu kilolu kızın neden zayıf emzir bol bol senin sutun yetmiyor mu bak diğeri zayıf kalmış giydir sen çorap patik yelek üşür onlar nede yemiyorki diğeri hastami acaba napiosim ikisiyle ayy sen hiç bişi yapamazsin kolay deil tabi dlalga geçer gibi konuşmalar ay kal geliyor bazen ya bırakın ben anneyim evet kimse anneligimizi sorgulamasın lütfen gerçekten biz secilmiz anneleriz ve hiç kolay deil iki çocukla birde üstüne saçma sapan yorumlar yorum yapacağına yardım et baride. İse yara bende ne kadar dolduysam🤣 dokuverdim içimi
zeytingozlusaremm Hiç kural koymadım tamamen doğaçlama yaşıyoruz 😌 bebeğim sagolsun o kadar yardımcı oluyor ki bana asla kimsenin kucağına gitmez illede tutacam derse bas bas bağırır ve hemen kendini yere bıraktırır kimsenin verdiğini yemez asla direk fırlatır kendini öptürmez sevdirmez pandemi kurallarını çok iyi bilir kızçem anasına kalmadan kızım kendi evin kurallarını koydu çok rahatım 🙃
Aliemirinannesi_ Sevdamavi Bir ayara gelince korana var diye benden uzak duruyorusun ama çocuğuma gelince öpüyorsun 😣öpemezsin
kbtmz Havvakiki benim kaynanamda öyle kızının iki yqlında oplu 15 kilo obez benimkini görünce çıta gibi diyip durur,gerikafalılar diye haykırasım geliyor