kbtmz Sevdamavi hayır canım sana niye kızıyım ki 🥺 birden yorumunu görünce çok kırıldım neyse önemli değil 😻 teşekkür ederim buda sana gelsin😚
durucinar DurununAnnesi12 ay bak bide şey bu üşür çok ince üstü 😂 yok ben ususun hasta olsun uykusuz kalıp ona bakmaktan zevk alıyorum 😒
kbtmz Sevdamavi estağfurullah kuzum önemli değil,çocukla insanda akıl kalmıyor bazen,yanlış anlıyabiliyoruz ☺️
DurununAnnesi12 Sevdamavi bi de yemeklerine azıcık tuz at yer çaylı ekmek yap yedir sanki çok sağlıklıda bitmiyor bunlar sürü gibiler çoğaldıkça çoğalıyorlar
senamiray Sevdamavi keşke yapsalar özellikle elini öpüyorlar akıl edemiyorlar sanki elleri hep ağzında onların
GokSuM Sevdamavi bebeğimle iletişim kurmaksa niyetiniz bunu uzaktan da başarabilirsiniz. İlla mırç mırç ağlata ağlata sevmeye çalışmayın.
Prensannesiiiiiiii Ates_mami kesinlikle. Hele bir de yeni dogum yapmissa, gunlerce kalip bi halta yaramayip bir de kendinize hizmet ettirtmeyin. (Nasil canim yandiysa artik)
DurununAnnesi12 durucinar ah ah ya anacım siz büyütmüşsünüz bırakın da kendi yavrumuzu biz büyütelim dimi çok özlüyorlarsa evlatlık alsınlar
nazire002 Sevdamavi Koca karı hurafelerinizi kendinize saklayın yaşlı Kaynanalar çok meraklıysanız dogurun pardon evlatlık alin 🥺
Mom627272 Lütfen geliyorsanız sadece çay içip hemen erkenden gidin iki küçük çocukla misafir ağırlamak çok zor 😒 Hmm bide Misafir olduğunuzu unutmayın haddinizi aşmayın 🤧
Ceren255 Sevdamavi mümkünse ellerde yıkansa çocuğumu kucaklamayın 😡 NoT; hastalıktan dolayı bazı dengesizler çocukların sadece taşıyıcı olduğunu savunuyo çocuklara geçmezmiş cahillik diz boyu Bide çocuklarına sahip çıksınlar mümkünse oturmaya geldiklerinde