Edabulut Yepisyenianne [silindi] Mhtpsrkn Ruhak Deletedmom115 Derininannisi Ruhak nurellaxoxo Mel-sin MiracAlpinAnnesi MiracAlpinAnnesi Deletedmom115 Bitanesi Ceyhununbalannesi bence en iyisi Mustela🌸
Seyma92 Edabulut kesinlikle mustela en iyisi losyonu herşeyi onun kullanıyorum mis gibi de kokuyor şimdi güneş kremini alıcam mustelanın umarım ondan da memnun kalırız
Edabulut [silindi] zaten bence dedim size alerji yapıp yapmadığını bilemem kendi fikrimi beyan ettim tercih sizin 👍🏻
Happybaby2 Edabulut bunu bende farkettim büyük boy şampuan almıştık içeriğinde sls yok yazıyordu dediğiniz gibi o yazıyı gördüm şampuan bitince Bir daha da almayı düşünmüyorum açıkçası
Edabulut Happybaby2 bende kokusunu falan çok seviyordum bebek şampuanı bebekler dalin kokar diye ama bile bile kullanmak istemedim cildi kurutuyor
Edabulut Deletedmom115 genel olarak olabilir ama kızım için asla kendi adınıza konuşun bence 👍🏻 aslında çok basit biraz araştırma gerekiyor sadece o kadar
Deletedmom115 Edabulut Zaten kendi adıma konuştum yani benim fikrim bu yönde bu kadar detay aramam ben sen arıyorsan ne güzel
Edabulut Deletedmom115 yanı haliyle arıyor insan ayrıca öğrendiğim birseyi sizlerle paylaşmak adına açtım bu postu
BernaLina Ben cok inanmıyorum bu tarz seylere acıkcası. Bende dalin kullanıyorum hiç kötü bişeyini görmedim ki aksine biz dalinle büyüdük ben hala daha makyajımı temizlerken dalinle yıkıyorum yüzümü
Ceyhununbalannesi BernaLina dalin sabunda paraben var ama sampuaninda yok ben o yuzden bebegime sadece sampuanini kullanıyorum sabununu asla
Edabulut BernaLina yani görebilirsin yada görmeyebilirsin bu bebeğinizin vücûd yapısına kalmış ben sadece öğrendiğim bileğiydi size aktardım
BernaLina Ceyhununbalannesi sabununu kullanıyorum bende paraben varsa bırakıyım ne kullanıyosun peki hangi sabun
Merveedd Ceyhununbalannesi ay gerçektwn mi bende sabununu kullanıyorum memnundumm 😭dalin şampuan kafasını kuruttu kepek yaptı dahada kullanmıyorum
Edabulut BernaLina sabun kullanılacak bir durum yok çoğu şampuanlar zaten vücûd içinde kullanılıyor sabun kullanmıyorum
Deletedmom115 Edabulut Tamam bir şey demiyorum postunda gayet faydalı bilgiler içeriyor ama herkes bu kadar araştırmacı değil özellikle bebekler büyüdükçe eskisi gibi araştırmaya ihtiyaç duymuyorsun sanırım bebeğin daha küçük o yüzden