Yepisyenianne Bazı Avrupa ülkelerinde bu markanın ürünleri yasaklanmış diye duydum. Ama gidip görmedim açıkçası. Yine de şüpheli bir duruma karşı kullanmamak gerektiği kanısındayım.
Edabulut Yepisyenianne [silindi] Mhtpsrkn Ruhak Deletedmom115 Derininannisi Ruhak nurellaxoxo Mel-sin MiracAlpinAnnesi MiracAlpinAnnesi Deletedmom115 Bitanesi Ceyhununbalannesi bence en iyisi Mustela🌸
[silindi] Edabulut bn dalinle büyüdüm, bebegimede en iyi dalin geldi bi kaç sampuan kullandım ve kızarıklık alerjı yaptı, oyüzden daline devam🤷🏼♀️
MiracAlpinAnnesi [silindi] kesinlikle bizde dalinle buyummusuz 16 aydir ogluma da kullanıyorum bi zararını görmedim 😃
Ruhak Deletedmom115 ne bileyim bizim sülale dalinle büyüdü.. Dalin kokusu bebekle bütünleşmiş gibi geliyor bana 😌
Deletedmom115 Ruhak Bu kadar detaya inersek neleri neleri yanlış kullanıyoruz bakılırsa. Hangi birini düzelteceksin yada en iyisini nerde bulacaksın. Hepsinde bir şeyler en temizi en saf olanı bulmak zor.
nurellaxoxo Edabulut doktorumuz sadece sebamed ve dalin önerdi ben de dalin kullanıyorum başka şampuanlar alerji yaptı
Edabulut Deletedmom115 genel olarak olabilir ama kızım için asla kendi adınıza konuşun bence 👍🏻 aslında çok basit biraz araştırma gerekiyor sadece o kadar
Seyma92 Edabulut kesinlikle mustela en iyisi losyonu herşeyi onun kullanıyorum mis gibi de kokuyor şimdi güneş kremini alıcam mustelanın umarım ondan da memnun kalırız
Edabulut [silindi] zaten bence dedim size alerji yapıp yapmadığını bilemem kendi fikrimi beyan ettim tercih sizin 👍🏻
Happybaby2 Edabulut bunu bende farkettim büyük boy şampuan almıştık içeriğinde sls yok yazıyordu dediğiniz gibi o yazıyı gördüm şampuan bitince Bir daha da almayı düşünmüyorum açıkçası
Edabulut Happybaby2 bende kokusunu falan çok seviyordum bebek şampuanı bebekler dalin kokar diye ama bile bile kullanmak istemedim cildi kurutuyor
Deletedmom115 Edabulut Zaten kendi adıma konuştum yani benim fikrim bu yönde bu kadar detay aramam ben sen arıyorsan ne güzel