Birmelek_annesi 20 tl çok bisey değil kızlar o paraya bi kahve içiyoruz dışarda lütfen görüp geçmeyin
Betul5434 Birmelek_annesi ben gece gönderdim 🤲🏻Çok takipçisi olan arkfaşims da söyledi paylaşti inşallah toplanir bir an önce 🤲🏻🤲🏻
Birmelek_annesi O kadar saçma sapan sadece muhabbet postları üste çıkıyor ki bir bebeğin hayati söz konusu ama bu postu bir türlü çıkaramadık üste sabitletemedik
Alev11 Birmelek_annesi bende yolladım en kısa zamanda yine yolluycm ins biran önce biter iyileşir Arel inşallahhh rabbim yardımcısı olsun
Bulutirem Birmelek_annesi hesapta sonn45 TL vardı onuda yolladık eşimle yebi gördüm göz yaşlarımi tutamadım 😔 Rabbim yardimcisi olsun inşallah 😔 benim oğlumda 3 kere akciğer kanaması yasadi ölümden döndü su an 4 aylık çok iyi anlıyorum bu meleğin annesini Rabbim yardimcisi olsun elimden geldiği kadar ulastiricam çevreme
Birmelek_annesi Bulutirem Allah sizden razı olsun güzel kalpli insanlar yavrunuzu da size bağışlasın ♥️🤲
Bulutirem Birmelek_annesi amin cümlemizin inşallah rabbim hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın o korkuyu dahil 😔