Birmelek_annesi Ebruea asla başka bebeklerle kıyaslamıyorum hepsi bizim evladımız Arelin kampanyasi bitince diğerlerine de destek olucaz bu çocuklara biz yardım edebiliriz ancak
Birmelek_annesi Çok az kaldı balonları uçurmaya areli tedaviye yollamaya arele bir kahve ısmarlamak istemez mısınız
Hellobacilar Birmelek_annesi gönderdiğimiz zaman miktar belirtmemiz mi gerekiyor ya da dekont mu göndermemiz gerekiyor
Birmelek_annesi Hellobacilar miktar soylesenizde olur dekont da olur hiç fark etmez gruba bildiriyorum %den düşüyoruz o yüzden dekont yada miktarı soruyorum
Hellobacilar Birmelek_annesi ya ben bildirildiğini bilmiyordum ben sürekli arele gönderiyorum ama. Sürekli hesabımdan da paylaşıyorum çevreden yollatıyorum
YesimKnc Birmelek_annesi ben Arele her yerden yardım toplamıştım. Bizde ailece bankadan gönderdik telefon ile de sms gönderdik. Paylaşımda çok yaptık hala daha yapıyoruz söylüyoruz. Bir kahve parası kadar bişey yada paylaşım bile zor bişey değil lütfen herkes destek olsun🙏🏻🌿
Birmelek_annesi YesimKnc her zaman söylüyoruz imkaniniz yoksa paylaşın bize destek olun iyiliğin nerden geleceği belli olmaz vesile olursunuz en azından
Birmelek_annesi Hellobacilar Canım siz bildirince biz % kaç olduk ona bakıyoruz bildiriseniz iyi olur