[silindi] Dün yolladım bende, bi kaç bin kişi 100 tl yollarsa kampanyası bitiyormuş.Allahın izniyle kısa sürede biter inşallah.
Alev11 Birmelek_annesi bende yolladım en kısa zamanda yine yolluycm ins biran önce biter iyileşir Arel inşallahhh rabbim yardımcısı olsun
ozsez85 Birmelek_annesi gönderdim, Allah’ım AREL ile birlikte tüm yavrulara şifa versin🙏🏼Tüm yavruları korusun…
Bulutirem Birmelek_annesi amin cümlemizin inşallah rabbim hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın o korkuyu dahil 😔
Grupyildizi Cnm benim esim maas alicak yarin yada cuma gunu gndericem kismetse resmini aldim ibanin benim bulundugum yerdede var boyle.bir bebek aile cok yardim bekliyor birde parasi calinda bebegin kermesler.duzenlendi bi toplansa onunda 😩 uzuluyorum
Betul5434 Birmelek_annesi ben gece gönderdim 🤲🏻Çok takipçisi olan arkfaşims da söyledi paylaşti inşallah toplanir bir an önce 🤲🏻🤲🏻
2lokum_moms Arel hastaneye kaldırılmış durumu kötüleşiyormuş lütfen acil yardım edin arkadaşlar kurtaralım Arel bebeği
Demirac19 Birmelek_annesi Yavrum Arel Rabbim sana şifa versin 🤲 inşaAllah kurtulursun bir an önce para toplanır
Demirac19 Birmelek_annesi daha öncede yollamıştım şimdi tekrar yolladım Rabbim yerine ulaştırsın hiç bir anneyi evladıyla sınamasın 🤲
Birmelek_annesi Arel şuan hastanede ve durumu kötü gerçekten bu çocuğun zamanı yok artık lütfen desteğinizi esirgemeyin lütfen