nneslihan Elifarslan deneme paketi bir alıp deneyim bir bakalım yapacak mı iz çünkü primaların fiyatları uçmuş🥲 elimdekiler bitince deneme paketi alayım olmadı
Ipekoz zeymomss ben sleepy, bio naturel, prima aktif bebek ve baby turco külot bez denedim eennn güzeli baby turco külot bez. Diğerlerinin hepsi çişi kakayı çok taşırıyor, çocuğu tahriş ediyor çok çabuk şişiyor 🙄
Aybo Saresi merhaba, sormak istedim size, natural olana göre büyük kalıbı, mesela natural de 6 kullanan bio da 5 kullanabilir mi,?
theAna zeymomss naturel sonrasında bio natural çıkmıştı soruna çözüm buldular sanırım iz yapmıyor biz de 😊
Ahsentos Halenur42 evet bio natural daha pahalı. Biz de natural kullanıyoruz ama hiç kaçırma olmadı şimdiye kadar acaba küçük ya da büyük beden kullanıyor olabilir misiniz
Halenur42 Ahsentos 2 buçuk aylık kızım 6 kilo yu az bir şey geçmiştir poposuna kapattığım zaman tam geliyor gibiydi 3 numaraya geçmemiştim o yüzden
ayseasel1 zeymomss merhaba denediniz mi.yorumunuz nedir ? Bebegim 3 bucuk aylık şu an natural.3.kullaniyoruz ekstrayi denemek.istiyorum
zeymomss ayseasel1 hayır daha denemedm bizde natural üç kullanıyoruz eşime diyorum diğerinden al o da hep unutuyor bende bir çkamadm 😂
ogretmenanne34 Saresi Sizce molfix pure soft ile sleepy bio natural arasınsa kalite farkı var mı? Hangisi daha güzel? Ben molfix pure soft kullanıyorum, bio naturalde şu an indirim var. Acaba alsam mı? Yoksa molfixle devam mı etsem bilemedim. Siz ne önerirsiniz
Saresi ogretmenanne34 açıkçası molfixin iç yapısı daha peteksi ama kaba bir bez. Ben bio natüralden çok memnunum öneririm
Yusufagahinannesi zeymomss sleepy naturale kıyasla farklarını söylüyorum sleepy bio natural natural olana göre bi tık daha bol kalıp ve daha pamuksu. Sleepy extra ise hareketlenen bebekler için extra ince pişiğide önlüyo ince olduğu için diyolar ama sızdırma da yapabiliyormus ince olduğundan. Ben önce natural kullandım 1.5 ay sonra bio naturale geçtim ikisinden de memnundum
Ayse204 Elifarslan bende aynı dertten şikayetçiyim şu an lastik izi yapmayan bez araştırmaktayım siz bulabildiniz mi acaba
Elifarslan Ayse204 malesef ya bio natural biraz daha az yapiyo sleepy naturale gore ama yine o da yapiyo yani