Adaaa_ zeymomss natural ve extra kullandım hatta sensevitede var aralarında senseviteyi beğenmedim kaskatı.. Naturali çok kullandım ama extrayı farkedince extraya döndüm Natural daha kalın.. Ama extra daha ince dahada yumuşak geldi hem bebek bacaklarını daha iyi kapatıyor ayrık kalmıyo.. Bio Naturali kullanmadım hiç..
Saresi zeymomss rica ederim ben başka deneyeceğim zaman karşılaştırma çok aramıştım, yardımcı olabildiysem ne mutlu 🥰
Halenur42 Ahsentos bio natural daha mı pahalı natural kullanıyoruz ama çişini hemen taşırıyor gece üzeri ıslak kalkıyor
Ahsentos Halenur42 evet bio natural daha pahalı. Biz de natural kullanıyoruz ama hiç kaçırma olmadı şimdiye kadar acaba küçük ya da büyük beden kullanıyor olabilir misiniz
ayseasel1 zeymomss merhaba denediniz mi.yorumunuz nedir ? Bebegim 3 bucuk aylık şu an natural.3.kullaniyoruz ekstrayi denemek.istiyorum
zeymomss Pamircik teşekkür ederm bende natural kullanıyorum tek skıntım çiş kokusu fazla çıkıyor bio natural i deneyeym birde 😇
theAna zeymomss ilk natural kullandım lastik izi sıkıntısı vardı sonra bio naturale geçtik bi sıkıntı yaşamadık onda daha iyi. extra kullanmadım bilmiyorum onu.
theAna zeymomss naturel sonrasında bio natural çıkmıştı soruna çözüm buldular sanırım iz yapmıyor biz de 😊
Elifarslan nneslihan bebegim 3 aylik olana kadar natural kullandim pisik vs olmadi ama kaka yaptiginda aninda degistirsem bile sirtina bacaklarina cikiyordu hepsi burada indiriminden bio natural alip denedim sizma tasma olmuyo memnunum ben. Bi de extra olani var sleppy o da asiri tasma yapiyo ve limon kokulh bana cok kotu geldi hic begenmedim çop yani bence
nneslihan Elifarslan biz ilk 3.5 ay sleepy natural kullandık. Pişik sızdırma hiç yaşamadık çok memnundum ama lastik izi gittikçe canımı sıkınca değiştirdim extrada kullandık deneme paketi alıp çok memnundum sızdırma falan hiç yapmadı lastik izide öyle ama bezi kullanmaya başladıktan 4. Gün pişik oldu bende beze yordum onuda bıraktım😃
Elifarslan nneslihan bacaklari normal bebegimin kilolu degil ama yinede lastik izi oluyo gevsek yapiyorum yine oluyo malesef bio natural de de oluyo lastik izi naturalde de
nneslihan Elifarslan deneme paketi bir alıp deneyim bir bakalım yapacak mı iz çünkü primaların fiyatları uçmuş🥲 elimdekiler bitince deneme paketi alayım olmadı
Ayse204 Elifarslan bende aynı dertten şikayetçiyim şu an lastik izi yapmayan bez araştırmaktayım siz bulabildiniz mi acaba
Ipekoz zeymomss ben sleepy, bio naturel, prima aktif bebek ve baby turco külot bez denedim eennn güzeli baby turco külot bez. Diğerlerinin hepsi çişi kakayı çok taşırıyor, çocuğu tahriş ediyor çok çabuk şişiyor 🙄
Aybo Saresi merhaba, sormak istedim size, natural olana göre büyük kalıbı, mesela natural de 6 kullanan bio da 5 kullanabilir mi,?