Mervegoktug N2mikedi7 bazılarının 3 cocuk sonrası bile tas gibi duruyo benım daha ilk cocuk da toprağa bakmaya basladı
Ezgimutlu Mervegoktug 20 yaşındayım 1 ay emzirme bildim 5 aylık oğlum öyle bir sarktı ki hala aynı çözümüde estetik diyorlar
N2mikedi7 Mervegoktug yok kız nerde 3 çocuk sonrası taş gibi. Hiç emzirmemişse Anca. Emziripte taş gibi kalan meme hiç görmedim😂
_BirAnne Mervegoktug allah affetsin yorumuna çok güldüm 😂 benimde aynı ve göğüslerim aldı basını gitti sisti baya indimi düşünemiyorum artık dizlerime gelecek heralde arkadasım ikinci bebeğini emziriyor sıfır sarkma genetik bence ameliyattan baska care yok bantlarız emzirme bitince napalım 😞
Mervegoktug Ezgimutlu bende korkuyorum omdam aslında botoks gıbı bı islem varmıs o da duzeltıyormus. Ben arastırdım biraz ama tam aklıma yatmadı
Medusafer Mervegoktug yok daha 1 ay oldu ikinci kizim olalı emzirme dönemi bitsin bir süre beklerim sonra o haliyle bir doktora giderim kim.bilir o zamana fiyatlar nasıl olur gün geçtikçe hersey ateş pahasi oluyor
Esxra Benimde cok sarkti oglumu 1 bucuk sene emzirdim. Tek caresi ameliyat fiyat aldim 24 milyar diyor randevu alcam bende
kenankaan Mervegoktug genetik bazı şeyler galiba, arkadaşlarım benim sarkmadı diyor, benimse anneme çekmiş sarktı ya, ben de memnun değilim. İkinciye hamileyim, onun da emzirmesi falan bitsin estetik yaptırmayı düşünüyorum çünkü ben de beğenmiyorum bu hali
Katun Mervegoktug memeden kestikten sonra düzelir belki biraz daha bekleyin bakalım çok can sıkıcı bi durum ya😒
Ezgimutlu Mervegoktug 30 yapan 40 yapan var yani 28 aşağı yok devlete yapıyormuş 10.20 bin arasında değişiyormuş
sinem8omer Mervegoktug arkadasimin sarkmisti trendyoldan bi krem siparis etti o cok iyi geldi demisti
N2mikedi7 sinem8omer krem ne fayda sağlayabilir ki mantıksız. İçerdeki doku bozuluyor sonucta, dışardan neyi düzeltecek
Esxra Mervegoktug Adana acibadem hastanesinde bir doktor yapiyor bu fiyata. Ama seneye dahada cikcakmis. Banada cok geldi