hunilimomm Umayinannesi the rain var benim hoşuna gidiyor bi kaç tane dağa var ama isimlerini bilmiyorum hatta geçen izledik 2 sezon bir gece de bitirdik eşimle 😂 adlarını bulup yazarım
Cansunare 2halime ben izlemeye başladım 5.bölümdeyim akşamları eşim ile beraber izliyoruz gündüz izlenmemek için Zor tutuyorum kendimi 🙈
Birkucukeylulmeselesi Umayinannesi evet bende bi ande tere konuşmaya başladı yüreğim hopladı bittiğini anlayınca daha uzuuun var sanıyordum ama bence devamı gelir gibi 😅
hunilimomm Umayinannesi çok hoşuma gitti benim rangarok var 2 sezon o da bi lise öğrencisi özel bi gücü olduğunu fark ediyor çekiç felan var onu yapmaya çalışıyor
Umayinannesi [silindi] stranger things 3. Bölümde bıraktım sıkıldım açıkçası sonradan açılıyorsa dizi izlerim devam edip
[silindi] Umayinannesi İlk bölümünü izlediğimde ben de canavarlı film sevmem geç demiştim. Sonra eşim izlerken gözüm kaydı biraz derken sevdim bayağı 😅
Zeynepnilinannesi Umayinannesi peaky blendrs asiri guzel 👍ama 5 sezondu yanilmiyorsam hamileyken bitirmistim en son sonrada malum suruklendik😄😄
Umayinannesi Zeynepnilinannesi eşimle başlamıştım ama biraz sıkıcı geldi bana bıraktım 😔güzel diyorsanız devam edeyim
[silindi] Umayinannesi Uzun olmasın demişsiniz ama izlemediyseniz Friends izleyebilirsiniz. Bölümler 20 dakika. Klasiktir zaten çok keyifli. Parça parça yazıyorum aklıma geldikçe 😅
Umayinannesi [silindi] friends aşırı görüyorum ama bölümlerin kısa olduğunu bilmiyordum bakabilirim öyleyse çok teşekkürler 🤩
Birkucukeylulmeselesi Umayinannesi 4 ten sonra mı bakmadım ben en son terenin konuşma sahnesini izledim