Umayinannesi Kızlar vis a vis Dark La case de papel Squid game Lucifer Working moms Dışında dizi önerisi istiyorum ama çok uzun sezon olmasın baymasin 3 -4 sezon kâfi 🤣 Şuan ask 101 izliyorum bitince hemen biseye başlamak istiyorum bekliyorum önerinizi 💃
Birkucukeylulmeselesi Umayinannesi 😀wn iyisi ben bunları not aliyim visa vis yeni bitti bayıldım çok güzeldi aşk101 i bitiremedim daha başka izlemedim
Umayinannesi Birkucukeylulmeselesi vis a vis 10 sezon olsa yine gider benim için yeri çok ayrı bitince çok üzülmüştüm 😪
Aymiraaa Umayinannesi anne with an e bunu izledim güzeldi çok aşırı beğendim mi hayır ama millet bunun hastası burda bile bi çok kez önerildi aklıma bu geldi daha gelirse yazarım 😂
Birkucukeylulmeselesi Umayinannesi evet bende bi ande tere konuşmaya başladı yüreğim hopladı bittiğini anlayınca daha uzuuun var sanıyordum ama bence devamı gelir gibi 😅
Cansunare 2halime ben izlemeye başladım 5.bölümdeyim akşamları eşim ile beraber izliyoruz gündüz izlenmemek için Zor tutuyorum kendimi 🙈
Umayinannesi Aymiraaa bende izledim ama bir yerden sonra beni baydı büyüdüğü yerlerde izleyesim gelmedi sıkıla sıkıla izledim resmen
Umayinannesi [silindi] stranger things 3. Bölümde bıraktım sıkıldım açıkçası sonradan açılıyorsa dizi izlerim devam edip
Aymiraaa Umayinannesi bende öyle ama öveni çok bide the rain şiddetle tavsiye ederim ayrıca kısa sezon demişsin ama the walking dead bi harika dostum 😬