Umayinannesi [silindi] friends aşırı görüyorum ama bölümlerin kısa olduğunu bilmiyordum bakabilirim öyleyse çok teşekkürler 🤩
RuzgarMommys Luppen izle heyecanlı 2 sezon Buarada elimizde bi netflix bi burası kaldi 😁bende birazdan izlerim
Wolverine Umayinannesi Behind her eyes bu kısacık bir dizi ilk bir iki bölüm biraz durağan ama sonrası çok iyi ters köşe son yapıyor tavsiye ediyorum
Umayinannesi Zeynepnilinannesi eşimle başlamıştım ama biraz sıkıcı geldi bana bıraktım 😔güzel diyorsanız devam edeyim
Zeynepnilinannesi Umayinannesi Aslinda tarz meselesi biraz izlemissiniz deneyimininz olmus zaman kaybı yasayin istemedim şimdi 😊 buyuk bi mafyanın varligini surdurme cabasi diyebiliriz bay shelby i hayranlikla izliyordum diyebilirim iyi aksamlar 🤗
borasmom Aa elite var, Atiye var, Fatma var, bir başkadır var, yeni istiyorsan cheesnut Man a başladım bir kaç gün önce iyi gidiyor , clickbait sevdim ama kız olan karakter çok sıkıntılı
Umayinannesi borasmom kız elite fatma bir başkadır izledim atiye 1 sezon izledim sadece bana saçma geldi bıraktım fatma da anlamsız bitti biraz bence ama sürükledi baya beni
[silindi] Umayinannesi İlk bölümünü izlediğimde ben de canavarlı film sevmem geç demiştim. Sonra eşim izlerken gözüm kaydı biraz derken sevdim bayağı 😅
Aymiraaa Umayinannesi bende öyle ama öveni çok bide the rain şiddetle tavsiye ederim ayrıca kısa sezon demişsin ama the walking dead bi harika dostum 😬
Splash-Splash-Love Umayinannesi Şiddetle tavsiye ettiğim W: Two Worlds Crash Landing On You İkisi de 16 bölüm Çok güzel ikisi de.
Birkucukeylulmeselesi Umayinannesi 4 ten sonra mı bakmadım ben en son terenin konuşma sahnesini izledim
Umayinannesi Birkucukeylulmeselesi evet 4 ten sonra bir sezonluk bisey yayınladılar el osais mı neydi yan adı tam hatırlayamadım şuan
aakar Umayinannesi Kalifat , You , The Platform , Glitch , The OA , The Haunting , Atiye , Parfume , Fatma , Gözlerinin Ardında , The Rain öneririm ☺️
Zeynepnilinannesi aakar the platformu izledik esime is yerinde tavsiye etmisler o kadar insan eti yediler sonuca baglamadilar adam akilli vakit kaybi gibi geldi bize sizin tavsiye ettginizi gorunce yorumunuzu merak ettim benim gibi mi dusunuyorsunuz ki cok iyi izleyiciyimdir sayisiz film dizi izlemisligim vardır 🤭
hunilimomm Umayinannesi çok hoşuma gitti benim rangarok var 2 sezon o da bi lise öğrencisi özel bi gücü olduğunu fark ediyor çekiç felan var onu yapmaya çalışıyor