Kelebegimmmm Momsmom sütü artıran tek şey emzirme ve sağım Gelse de gelmese de günde en az 10 sağım yapın İkili ile 15 dk en fazla üç haftaya artar
Gunesinannesi17 Momsmom bebeğim doğduğundan beri birşeyler kullanıyorum başlarda humana iyi geldi fakat daha sonra etkisini yitirdi mesela e bebekteki lohusa şerbetini içtim bi işe yaramadı sonra mesh markasının anne çayı var onu içiyorum hem şekersiz hem de içinde papatya falan var çocuğu da sakinlestiriyor. Şimdi Solgar ve malt içeceği kullanıyorum ve gece boyu özellikle su içmeye özen gösteriyorum sütüm var çok şükür 5 aylık olduk.
Cansuedaa Humana diye hazır çay var o kadar iyiki anlatamam 5 gün önce doğum yaptım onu kullanıyorum aşırı memnunum
Heyecandorukta Cansuedaa doktorumuz humana bazi bebeklerde huzursuzluk yapar dedi bilginiz olsun biz birakinca oglanin gazi azaldi
aysbln Momsmom canım kaç aylık bebeğin bazen meme reddi oluyo uykuya dalmaya yakın emzir öyle alır pes etme bol su iç , bulgur pilavı sarımsaklı yoğurt tavuk vs benim öule artıyordu , stres yapma ve bolca uyumaya çalış imkan varsa .
Xxxyyy07 Momsmom gecen hafta bayagi azalmisti. Burdan okuyup incir kuru yaptim baska bir sey denememe gerek kalmadi cok guzel artti. 5 kadar inciri uce dorde bolup iki ya da uc su bardagi suda 10dk kadar kaynatin icin 5 saate kalmadan gogusleriniz patlayacak kivama geliyor
Xxxyyy07 Xxxyyy07 hi birde tahinini cok koyarak tahin pekmez yiyorum etkisi oluyordur bence onu da burda okumustum
Kelebegimmmm Momsmom eğer sağımla olmuyorsa o zamn hormonel problem vardr günde en az 10 defa 3 hafta sağdınz mı