Sevgi1995 Momsmom rezene çayı bulgur pilavı patates yemeği pekmez benim böyle sütüm tekrar geldi canm
Ahaha12 Momsmom bizde 14 ginluguz çok çok az napicam bilmiyorum mama yiyo yetmediği için gelmeyince emmekte istemiyo yalancı meme niyetine kullaniyo hemen uyuyo ağzında
Sevgi1995 Momsmom soganda süt getiriyor diye duymuştum bide bol bol emzir canm zamanla gelir sütun inşallah cnm
aysbln Momsmom canım kaç aylık bebeğin bazen meme reddi oluyo uykuya dalmaya yakın emzir öyle alır pes etme bol su iç , bulgur pilavı sarımsaklı yoğurt tavuk vs benim öule artıyordu , stres yapma ve bolca uyumaya çalış imkan varsa .
ebannezm Momsmom kaç aylık canım benimkide öyle geliyor. Sagım yapıyırum. Sütüm az bebegim emmiyorda. Doktorunuz motilium tablet önerdi bana bol sagım ve bu ilaçla artar dedi. Daha yeni başlıcam bende. İçip sütünü arttıran varmış.
gulnihalce Momsmom yine düzenli olarak 2-3 saat arayla gelsede gelmesede sağım yapın. Sagdikca sütümün daha çok geldiğini farkettim.
Momsmom ebannezm o ilac bebekte kalp krizi riski yaratiyormus dun aksam forumda sormustum bnde cnm 5 aylk
Gunesinannesi17 ebannezm Motilium Avrupa’da yasaklı bir ilaç ve aslında bir mide ilacı yan etki olarak overdose kullanırsanız süt gelmesini sağlıyor, bir ağrı kesici alırken bile 40 kez dusunuyorken, bu ilacı avuç avuç yutmak bana mantıklı gelmiyor. Solgarin malt hapı ve multimalt malt içeceği denediniz mi?
ebannezm Momsmom tüm ilaçların yan etkisi var. Bununda tan etkisi var haliyle. Yeni doganlarada kullanıyorlar. Yani bilmiyorum. Kar zarar düşünmek gerekir. Ama pekmez, su, pilav, şeker, rezene, malt suyu asla sütü çogaltmıyor.
Adamelis12 Momsmom kahvaltılık nesquik deneyin mutlaka burda okumuştum ilk kızımda 2.ye hamileyken sütüm azalmaya başlamıştı denedim birazda olsa arttırdı rezene boza bunları deneyin mutlaka ama olmayınca da olmuyor maalesef kızım 11 aylıktı mamaya başladık 🤷🏻♀️ Hiç üzülmeyin stres yaptıkça da kesilir sütünüz oluruna bırakın bunları deneyin mutlaka 🙏