Bitanem27 2cocuk_1anne_ kesince daha gür çıkar olayı yanlış biliniyor ablam 11 yaşında yeğenimin saçını hiç kesmedi poposuna geliyo saçları sarışın 🤷♀️
bhtrsvr 2cocuk_1anne_ valla tam hatırlamıyorum ama dediğiniz gibi küçükken öyle oluyo ayrım çizgisi olmuyo sağa ayrık olsun ne zarar gelir ama büyüsün biraz daha şekilleniyo büyüdükce
Sumeyye_ 2cocuk_1anne_ kızım 14.ayina girdi 5-6 aylıkken kazıttik pişman oldum inanın hiçbir alakası yok bence benim eşimin saçları çok gür kızım kelligi yeni kapandı azıcık vardı kazitmadan önce herkes kazit gür çıkar dedi hiçbir etkisi olmadi
2205 2cocuk_1anne_ 28 aylık oğlum var uzattım saçlarını toka takıyorum çok beğeniyorum çünkü eşimde seviyor
_mercanligunler 2cocuk_1anne_ iki yaşında , saçı az ama hiç kesmedik ben gür çıkmasıyla bi alakası olduğunu düşünmüyorum ☺️ama az daha uzasa uçlarından yavaş yavaş duzelttirmeyi düşünüyorum
Maviyesil121212 2cocuk_1anne_ kızım 30 aylık hiç kesmedim, keldi cılızdı saçı ama şu an o kadar gür ki iyi ki kesmemişim
2maviboncuk 2cocuk_1anne_ Görümcem büyük kızının kesmiş zamanında gür olsun diye incecik saçı var kızın kucugunude kesmedi okadar güzel yumuşacık saçları varki insan imreniyor bence kesmeyin ama siz bilirsiniz
2cocuk_1anne_ 2maviboncuk kesmekten vaz geçtim zaten canım Zaten kış geldi üşür kafası şapka da taktormıyor
Medusafer 2cocuk_1anne_ kesildiği zaman saçın kökü etkilenmiyor ki kuaförler ve doktorlar kazitmanin saçın gürlüğüne bir etkisi olmadığını söylüyor kizim 14 aylık kestirmedim kestirmem de
minesz21 2cocuk_1anne_ benim kızımında yok ama ikiye ayırıp bağlıyorum yinede kendim çıkarıyorum yani çizgiyi ama dediğiniz gibi banyo yaptırıp saçını kurulayınca çizgi kayboluyor zamanla oluşur bence 🥰
lalbg 2cocuk_1anne_ benim kızım hala kel sayılır 🥺 ama abimin kızının saçını hiç kesmediler maşallah bizim ailenin toplam saçı duru’da😂 şimdi okula başladı diye kestiler artık:)
mom726272 2cocuk_1anne_ daha gür çıkar diye düşünüyoruz Hayır, bu yapısal bir şey. Kesince daha gür çıkmaz.
Twinsmomee 2cocuk_1anne_ 18 aylık olmqk üzere kızlarım hiç kesmedik ki zaten yeni yeni uzuyor keltoslardi 😂 ablamın kızı 4 yasinda hiç kesmedi gayette gür kesmekle alakası yokmuş zaten