Laden 2cocuk_1anne_ 2,5 yaşında kızım hiç kesmedim saçlarını. 2 yaşına doğru uzamaya başladı. İyi ki kesmemişim kesmeyi de düşünmüyorum🥰
2cocuk_1anne_ Laden saçının ortasında 2 tarafa ayrılan yer var mı benim kzıım da o yok Ama hep yukardan bağlıyorum onun için mi Bugün de 2 tarafa ayırdım Toka taktım Saçı sağa doğru açık bırakınca
Prenses-annesi1 2cocuk_1anne_ kestirmedik hiçte pişman değilim saç rengini bile etkiliyormuş kesmek güneşte altın sarısı saçları parlıyo nasıl kıyardım o saçlara iyikide kestirmemişim ☺️
2cocuk_1anne_ Prenses-annesi1 benim kızımın saçı da öyle yukarıya yazdım öom güzel bir rengi var rengi değişir diye korkuyom Bende kesmicem kesin karar verdim
kucukcivcivimm 2cocuk_1anne_ Canlansın falan diye kesilşyo ama gerçekliğine inanmıyorum. Kızımın saçları kıvırcık bende kesmedim 21 aylık kesmeyi de düşünmüyorum.
2cocuk_1anne_ Elifim46 haklısın canım bana da hiç mantıklı gelmiyor zaten Etrafşmdekilwr hep öyle dedi de ona kandım
1bocek1cicek 2cocuk_1anne_ 2 yaşına kadar kesmedik sonra saçı aşırı zayıftı inceydi çok çabuk dökülüyordu benim kız da ağzına aliyor hem onu unutsun hemde daha gür gelsin diye kestirdik Agustosun 18 kestirmisiz 2 ay olacak bu ayın 18 de saçı karardı yaza uzun olur insaAllah
Zeynep2304 2cocuk_1anne_ çok iyi bir kuaför akrabam var hiç bir faydası olmadığını söyledi yaratılışla alakalı diyor tabi siz bilirsiniz yinede
hunilimomm 2cocuk_1anne_ 28 aylık kızım hiç kestirmedim kestirmeyi de düşünüyorum baya saçlı idi doğduğun da suan kıvır kıvır saçları var 🌸
Tugbatugba123 2cocuk_1anne_ 20 aylık hiç kesmedim kesmeyide düşünmüyorum lüle lüle okadar güzel ki kıyamam zaten çok seviyo saçlarını
2cocuk_1anne_ 51_Merve bymdna sonra dikkat edicem canım 2 tarafa ayırıp Toka taktım da dün çok tatlı değişik oldu 🌸🌸😘😂
Kesici 2cocuk_1anne_ ben kesmedim şuan altıbuçuk yaşında. Bire başlayınca keseceğim dedim haşa keseledim. Kıyamıyorum. Kalçasının altına kadar geldi. Pişman değilim. Ama ona yazık . Tarafken yıkarken. Bugün yarın kestireceğim nasıl kıyacağım bilmiyorum
2cocuk_1anne_ Kesici maşallah 🥰 çok kısaltma Canım başının ortasında bizdeki gibi çizgisi var mı 2 tarafa ayıran Kızım da yok Nasıl oluşur o Saşını da hep yukardan bağlıyorum sağa yatık saçları Bir dün ortadan ayırdım 2 tarafa Toka taktım
zumra342 2cocuk_1anne_ normalde nasıl bilmem ama kızımın saçı ince telli ve seyrekti saçları döküldü ama yeni çıkanlarda aynıydı bende bir yaşından sonra kestim daha gür ve kalın telli çıktı baya baya fark oldu yani