minesz21 2cocuk_1anne_ benim kızımında yok ama ikiye ayırıp bağlıyorum yinede kendim çıkarıyorum yani çizgiyi ama dediğiniz gibi banyo yaptırıp saçını kurulayınca çizgi kayboluyor zamanla oluşur bence 🥰
lalbg 2cocuk_1anne_ benim kızım hala kel sayılır 🥺 ama abimin kızının saçını hiç kesmediler maşallah bizim ailenin toplam saçı duru’da😂 şimdi okula başladı diye kestiler artık:)
mom726272 2cocuk_1anne_ daha gür çıkar diye düşünüyoruz Hayır, bu yapısal bir şey. Kesince daha gür çıkmaz.
Twinsmomee 2cocuk_1anne_ 18 aylık olmqk üzere kızlarım hiç kesmedik ki zaten yeni yeni uzuyor keltoslardi 😂 ablamın kızı 4 yasinda hiç kesmedi gayette gür kesmekle alakası yokmuş zaten
Elifim46 2cocuk_1anne_ saçının gür olması kesmeyle alakası yokmus gurse gür inceyse ince çıkar diyorlar benim kızım 20 aylık ucundan kestim çok az o da belki daha çabuk uzar diye yani sıfıra verseniz de aynı şekil çıkıyor
2cocuk_1anne_ Elifim46 haklısın canım bana da hiç mantıklı gelmiyor zaten Etrafşmdekilwr hep öyle dedi de ona kandım
nazli_19 2cocuk_1anne_ aynen tam ayrılma yeri yok ya tepeden bağlıyorum ya iki yana bağlıyorum kestirmeye kıyamıyorum
Laden 2cocuk_1anne_ 2,5 yaşında kızım hiç kesmedim saçlarını. 2 yaşına doğru uzamaya başladı. İyi ki kesmemişim kesmeyi de düşünmüyorum🥰
2cocuk_1anne_ Laden saçının ortasında 2 tarafa ayrılan yer var mı benim kzıım da o yok Ama hep yukardan bağlıyorum onun için mi Bugün de 2 tarafa ayırdım Toka taktım Saçı sağa doğru açık bırakınca
Prenses-annesi1 2cocuk_1anne_ kestirmedik hiçte pişman değilim saç rengini bile etkiliyormuş kesmek güneşte altın sarısı saçları parlıyo nasıl kıyardım o saçlara iyikide kestirmemişim ☺️
2cocuk_1anne_ Prenses-annesi1 benim kızımın saçı da öyle yukarıya yazdım öom güzel bir rengi var rengi değişir diye korkuyom Bende kesmicem kesin karar verdim
kucukcivcivimm 2cocuk_1anne_ Canlansın falan diye kesilşyo ama gerçekliğine inanmıyorum. Kızımın saçları kıvırcık bende kesmedim 21 aylık kesmeyi de düşünmüyorum.
1bocek1cicek 2cocuk_1anne_ 2 yaşına kadar kesmedik sonra saçı aşırı zayıftı inceydi çok çabuk dökülüyordu benim kız da ağzına aliyor hem onu unutsun hemde daha gür gelsin diye kestirdik Agustosun 18 kestirmisiz 2 ay olacak bu ayın 18 de saçı karardı yaza uzun olur insaAllah