Balkizlarim 2cocuk_1anne_ Büyük kızımın hiç kesmedim taki beline kadar uzadı o zaman kestim şuan 7 yaşında ve beline kadar uzamadan kesmiyorum çok gür ve acayip çabuk uzuyor saçları 💖👌😁
1balkizannesi 2cocuk_1anne_ ben 1 aylıkken aşırı döküldüğü için ağzına gidiyordu göğsüme yapışıyordu kestim bir daha kesmedim şu an 13 ay 18 günlük kesmeye düşünmüyorum kel sevmiyorum fotoğraf çekiniyoruz kel çocuk bence en güzeli Allah ne verdiyse onunla benimkinin de saçı seyrek ama kesmek istemiyorum seviyorum bebek saçlarını tavsiye etmem 😃👏🌺
2cocuk_1anne_ 1balkizannesi bende bu düşüncedeyşm kel görmeye dayanamam 😂😒 Belkide kesmem yaa Bende kesmek istemiyom
arzuu-52 2cocuk_1anne_ neden pişman olmuş Kİ🤗 o zaman şimdi kessin 🤷🏻♀️ Benim bi tanıdığım 2 yaşındaydı kızı saçını kestiğinde🤷🏻♀️
Mervehicip Benim kızım da saçlı doğdu baya saçı vardı sonra dökülmeye başlayınca kestirdim 5 aylıktı kestirdiğimde şuan 2 yaşını bir ay geçti o kadar gür ki anlatamam. Bebek saçı bence kesilmeli sağlıklı uzaması açısından yoksa kesilmese de gür olanlar var.
Nurcan03 2cocuk_1anne_ benim kızım iki yaşında hiç kestirmedim çok şükür normal gürlükte saçı var. Sadece ince telli sonuçta bebek saçı o da kestirdikçe kalınlaşır zaten. Yurtdışında yaşıyorum burada kimse kestirmiyor zaten. Gördüğüm kadarıyla çocukların saçı zamanı gelince gürleşecekse gürleşiyor. Genetik yapıyla alakalı.
Kusannesi 2cocuk_1anne_ ben gür çıkar muhabbetine inanmıyorum doktorunuzda böyle biseyin aslı olmadıgını daçın gürlüğünü zayıflıgını genlerin etkilediğini söyledi. İster kazıt ister kazıtma grnlerinden nasıl aldıysa öyle çıkacak. Kuzenin kazıttı yine incecik cocugun saçı
2cocuk_1anne_ SedaMeyra Kusannesi Bizde hep öyle söylenir sanırım bende ona kandım Bazıları jiletle yapıyor muş biz makinayı vuracakrık
Esdoel 2cocuk_1anne_ 6 aylıkken kazıdım jiletle 2 yaşa kadar hiç dokunmadım 2 yaşından sonra da 3 ayda bir iclarindan ben kestim yazın ilk defa kuaföre götürüp 4 cm kestirdim dümdüz olsun diye belinde saçları geçen gün yine uçlarından aldım biraz
2cocuk_1anne_ Portakal peki saçının ortasında 2 tarafa ayrılan yer var biz Bizdeki gibi çizgi Minikadim
Uzaymekiii 2cocuk_1anne_ kızım 3 yaş 4 aylık daha kesmedim🤭 uçları kıvır kıvır ama makas değse gidecek o kıvırcıklık belli o yüzden kıyamıyorum evet incecik bebek saçı belli ama olsun gittiği yere kadar🤷🏻♀️😍
2cocuk_1anne_ Uzaymekiii peki saçının ortasında 2 tarafa ayrılan çizgi var mı Benim kzıım da yok daha da zamanla mı çıkıcak merak ettim
Aselbuk 2cocuk_1anne_ o yapisal gur cikmasi veya cikmamasi etrafimda o kadar cok varki kestiripte yine ayni incelikte ciktigi suan hepsi pisman gur cikmasi sadece bir soylenti bende kiziminkini hic kestirmedim
2cocuk_1anne_ Aselbuk etrafımdakiler hep öyle der 1 yaş bir traş gür çıkar derler bende ona kandım heralde
SedaMeyra 2cocuk_1anne_ kesmeyle gur cikmasinin arasinda bir iliski yok. Kizimin sscini hic kesmedim.uclarindan bile almadım kesmeyide dusunmuyorum 33.5 aylik