Omeryku 2cocuk_1anne_ benim kızımda 16 aylık ve saçları maşallah çok gür ve uzun hiç kesmedik kesmeyide düşünmüyorum
Zeynep2304 Ben kesmedim cevremde kesmediği halde çok gür olan var bence o yapısal birşey kesmeyle alakası yok
2cocuk_1anne_ Zeynep2304 kızımın saçları ince telli Şimdi kessek tam kışa denk geldi üşür Kesmesem ilerde pişam. Olur muyum diye düşünüyorum
Glbhrylmz 2cocuk_1anne_ 14 aylık kızım hiç kestirmedik saçlı doğdu döküldü bazı yerleri kelleşti sonra geri çıktı kısalı uzunlu durmasına rağmen kestirmedik 😌
2cocuk_1anne_ arzuu-52 kızımın da bir ara çok döküldü saçları Bende hiç kesmek istemiyom Bir akraba var kızı 2 yaşında kesmemiş ve pilamn oldum kesmedim diye dedi
arzuu-52 2cocuk_1anne_ neden pişman olmuş Kİ🤗 o zaman şimdi kessin 🤷🏻♀️ Benim bi tanıdığım 2 yaşındaydı kızı saçını kestiğinde🤷🏻♀️
Zeynep2304 2cocuk_1anne_ çok iyi bir kuaför akrabam var hiç bir faydası olmadığını söyledi yaratılışla alakalı diyor tabi siz bilirsiniz yinede
Balkizlarim 2cocuk_1anne_ Büyük kızımın hiç kesmedim taki beline kadar uzadı o zaman kestim şuan 7 yaşında ve beline kadar uzamadan kesmiyorum çok gür ve acayip çabuk uzuyor saçları 💖👌😁
1balkizannesi 2cocuk_1anne_ ben 1 aylıkken aşırı döküldüğü için ağzına gidiyordu göğsüme yapışıyordu kestim bir daha kesmedim şu an 13 ay 18 günlük kesmeye düşünmüyorum kel sevmiyorum fotoğraf çekiniyoruz kel çocuk bence en güzeli Allah ne verdiyse onunla benimkinin de saçı seyrek ama kesmek istemiyorum seviyorum bebek saçlarını tavsiye etmem 😃👏🌺
2cocuk_1anne_ 1balkizannesi bende bu düşüncedeyşm kel görmeye dayanamam 😂😒 Belkide kesmem yaa Bende kesmek istemiyom
Mervehicip Benim kızım da saçlı doğdu baya saçı vardı sonra dökülmeye başlayınca kestirdim 5 aylıktı kestirdiğimde şuan 2 yaşını bir ay geçti o kadar gür ki anlatamam. Bebek saçı bence kesilmeli sağlıklı uzaması açısından yoksa kesilmese de gür olanlar var.
Nurcan03 2cocuk_1anne_ benim kızım iki yaşında hiç kestirmedim çok şükür normal gürlükte saçı var. Sadece ince telli sonuçta bebek saçı o da kestirdikçe kalınlaşır zaten. Yurtdışında yaşıyorum burada kimse kestirmiyor zaten. Gördüğüm kadarıyla çocukların saçı zamanı gelince gürleşecekse gürleşiyor. Genetik yapıyla alakalı.
Kusannesi 2cocuk_1anne_ ben gür çıkar muhabbetine inanmıyorum doktorunuzda böyle biseyin aslı olmadıgını daçın gürlüğünü zayıflıgını genlerin etkilediğini söyledi. İster kazıt ister kazıtma grnlerinden nasıl aldıysa öyle çıkacak. Kuzenin kazıttı yine incecik cocugun saçı
2cocuk_1anne_ SedaMeyra Kusannesi Bizde hep öyle söylenir sanırım bende ona kandım Bazıları jiletle yapıyor muş biz makinayı vuracakrık