Pamukhanim Nektari 2 yasinda hala pusetmi kullaniyo yavrucak allah kolaylik versin benim bebeğim hic rahat edemiyo
ftsdmrhn Nektari 2 yaşındaki çocuk puset mi kullanir yaa, Allah aşkına çocuğa yazık ya üzüldüm vallahi
Pamukhanim Woody ya hicbisey bilmiyorumki. Rahat edemiyo yavrum evet sikisiyo yazin mahfoldu bebeğim su ter icinde kaldı ama bilmemezlik iste birde olmaz diyen oldu. Tersi düzü ne demek onudabilmiyorum😤
Woody Oykusultan 2 yasa kadar ters öneriliyor aslinda. En kötü 1 yasa kadar terse devam edin. Basinctan ve güvenlikten dolayı ters gitmeleri daha iyiymiş
kahvela Deletedmom99886 bilmem ki minderli oluyor onlar 😅 eğimi filan da ayarlanıyor. İşte ailenin bütçesi filan neye elverir bilemediğimden 0-36 dedim belki bidsha alacak güzü olmaz diye mesela ben 9 kilodan sonra 36 aya kadar olanı alcam sanırım 😋
Deletedmom99886 Pamukhanim Be safe izi comfort xt kullanıyoruz, 3 yatış kademesi var onda rahat edecektir ama oturamıyor diyorsunuz bilemedim
Pamukhanim Deletedmom99886 tam oturma pozisyonumu puset gibi yatmiyomu acaba alışverişe cikcam gerçi ama orda sizinkadar bilgi vermiyolar valla iyiki varsiniz
Woody Pamukhanim oto koltugu alırken kilo aralıgı fazla olanlara bakmayı Mümkünse 360 derece dönen olsun Adac testini araştırın
Pamukhanim Woody valla bebek arabasinda hata yaptim arabada degilde travel almakta pusete gerek yoktu zaten varfi pusetim. Bana daha detayli bilgi verirmisin en kisa zamanda almam gerekiyo yavrum mahfoldu. Kilo araligi fazla olmasinmi benim bebegim biraz tombalak ama
Woody Pamukhanim olsun zamanla azalacak kilo alımı Kilo aralıgı fazla oldukça güvenlik azalır İndirim takip etseniz iyi olur aslında Bütçeniz ne kadar Oto koltuğuna iyi bütçe ayırmak gerekiyor
Eminos Pamukhanim 6,5 aylikken oto koltuguna oturtup alanyaya gitmistik gayet iyi otururdu 9-36 kilo araliginda koltuk buyuyunce icindeki minderini cikartmistik halen yerine gecer oturur 2,5 yasinda
Zlm Pamukhanim oto koltuğu alabilirsiniz tabikide 0-36 diye aralığı olanlar bile var çocuğunuzun ayine ve kilosuna uygun birtane alın