Oykusultan Biz joie every stage fx 0-36 kullanıyoruz. 4 aylığız şuanda henüz oturamadığı için oto koltuğu ters şekilde bağlı ana kucağı gibi. Sonra oturmaya başlayınca koltuk gibi düz çevireceğiz. Ama 7 aylık bebeğin artık oturıyor olması gerekmez mi?
Pamukhanim Oykusultan basinida geç tuttu malesef hala dik duramiyo kucakta bile mutlaka sirtini tutuyoruz
Woody Oykusultan 2 yasa kadar ters öneriliyor aslinda. En kötü 1 yasa kadar terse devam edin. Basinctan ve güvenlikten dolayı ters gitmeleri daha iyiymiş
Pamukhanim kahvela kendini tutamiyo kucagimdada dik durmuyo sürekli öne egiliyo tutmasan düşüyor sağa sola yalpaliyo
Palet0056 Pamukhanim besafe izi turn 360 derece dönen modeli işinize yarayabilir 0-18 kg için yatar pozisyonu da var çok dik durmuyor bir bakın isterseniz
Pamukhanim Mom544154 1 yasindan once alinmaz diyen oldu bu sitede olmasa ben napcaktim herseyi sizden öğreniyorum
Lulemom Pamukhanim bir sürü çeşidi var. Bizimki yatabiliyo ama daha ters pozisyonda kullanıyoruz. Düz çevirince de yatıyo mu bilmiyorum, ama 7 aylık bebek oturabilir zaten oto koltuğuna. Öyle dim dik durmuyo hiç biri
Pamukhanim Nektari 2 yasinda hala pusetmi kullaniyo yavrucak allah kolaylik versin benim bebeğim hic rahat edemiyo
ftsdmrhn Nektari 2 yaşındaki çocuk puset mi kullanir yaa, Allah aşkına çocuğa yazık ya üzüldüm vallahi
Pamukhanim Woody ya hicbisey bilmiyorumki. Rahat edemiyo yavrum evet sikisiyo yazin mahfoldu bebeğim su ter icinde kaldı ama bilmemezlik iste birde olmaz diyen oldu. Tersi düzü ne demek onudabilmiyorum😤
kahvela Deletedmom99886 bilmem ki minderli oluyor onlar 😅 eğimi filan da ayarlanıyor. İşte ailenin bütçesi filan neye elverir bilemediğimden 0-36 dedim belki bidsha alacak güzü olmaz diye mesela ben 9 kilodan sonra 36 aya kadar olanı alcam sanırım 😋
Deletedmom99886 Pamukhanim Be safe izi comfort xt kullanıyoruz, 3 yatış kademesi var onda rahat edecektir ama oturamıyor diyorsunuz bilemedim
Pamukhanim Deletedmom99886 tam oturma pozisyonumu puset gibi yatmiyomu acaba alışverişe cikcam gerçi ama orda sizinkadar bilgi vermiyolar valla iyiki varsiniz
Woody Pamukhanim oto koltugu alırken kilo aralıgı fazla olanlara bakmayı Mümkünse 360 derece dönen olsun Adac testini araştırın
Pamukhanim Woody valla bebek arabasinda hata yaptim arabada degilde travel almakta pusete gerek yoktu zaten varfi pusetim. Bana daha detayli bilgi verirmisin en kisa zamanda almam gerekiyo yavrum mahfoldu. Kilo araligi fazla olmasinmi benim bebegim biraz tombalak ama