Pembelikaftan ezogelinn mıcır mıcır konuşmaları çok tatlı oluyor benimki isteklerini söyleyecek kadar dillenir sanıyordum 1 yaşında
Hilal1120 Pembelikaftan 16 aylık oğlum. Mama meme dinozor ahtapot baba anne ışık lamba gel git in çık Ahmet Hilal Hüseyin ayıcık kuş inek arı at balık maymun baba gitti indim annenin babanın dedenin batik çorap ayakkabı sandalye kumanda masa kitap kalem çiz oyuncak bebiş aklıma gelenler bunlar ama benim oğlum 16 aylık yani nerdeyse bir buçuk yaşında sizinkide dillenir yakında 😌🧿
Aybo Pembelikaftan 15 aylığız, anne, su, gitti, bitti, yok, kedi, havhav, cikcik, al, güle güle, mama..canı isterse dede daha baba diyemedik ama adı Ahmet ammet diyor oda tabi canı isterse 😊ha bide arı vız vız favori şarkısı 😁
Pembelikaftan Birceninannesi zaten yazmıştım su mama dese bile yeter çok bir beklentim yok sağlığı yerinde olduktan sonra şakır şakır konuşur
Pembelikaftan Busraata ben zaten sürekli konuşurum hayır dediğimi bile anlar inşallah kendisi de söyler
Yusuf20 Pembelikaftan Anne Baba hadi Dell Kediye Didi miniAnima (miniya) Ay dedee Ay Ayy🤣🤣 Hayvan sesleri çıkarmaya çalışır mee möö gibi Ehh der Üfler
Newmom2020 Pembelikaftan açıkçası hiç böyle sorup üzmeyin kendinizi, her bebeğin gelişimi farklıdır, eğer hareketliliği uyaranlara tepkisi iyiyse, sizinle iletişimi göz teması vs dediklerinizi az çok anlıyorsa sorun yoktur bence, abimin oğlu 3 yaşında daha yeni 10 kelime çıkıyor ağzından ama aşırı Zeki bir çocuk, bir evcilik oynuyor puzzle Lego yapıyor anlatamam, benim oğlum da şu an 19 aylık, yaşında iki kelimeli konuşmaya başladı dediğimiz her kelimeyi tekrarlıyor ama bir daha söyle deyince söylemiyor, ama hareketliliği vs abimin oğluna göre daha az daha durgun bir çocuk mesela.
Pembelikaftan Newmom2020 maşallah diyeyim kuzucuklara benimde 3.çocuğum ana iki büyükte işe erken başlamıştım onlarda kreşe gidiyordu yani telaşlıydı çok hatırlayamıyorum bunda 2 yıl ücretsiz izin aldım herşeyine tanık oldum birlikte büyüyoruz ilk çocuğummuş gibi oldu bu sebepten merak ettim konuşmasını sesini de ilk ben duyayım
Pembelikaftan GoGirl çatır çatır konuşsun istemedim ki hani mamama bababa dedede dedikleri, suya farklı isim koydukları dönemi merak ettim.İki büyük çocuğum da çoğu şeyi kaçırdım hatırlamıyorum onları erken aylarda kreşe verdiğim için