Sule_eylul2906 Pembelikaftan gel,git baba dede mama arada anne 😀gitmek için addi diyo bide ölüp bitiyorum 🥰
Busraata Pembelikaftan gel, dede,mama,neee,anne,annenneeee,baba diyor istemedigi birşey olunca da parmagiyla hayir diyor😌😁
Lidya-t Pembelikaftan Canım her bebek bir değil geç olsun güç olmasın sağlıklı olsunlar konuşma yavaş yavaş olup gidiyor
Pembelikaftan Busraata maşallah ne güzel bizimkinde yok darısı başımıza inşallah en azından istediğini söyle bilse yeter bana
Gzd35 Deletedmom0099 aynen benim oğlanda 15 aylık bu baba dede yürümüyorsa koltuk kenarlarında yürüyor emekliyor
Darlingmom Pembelikaftan anne,baba,dede,nene,kedi,baba gitti diyor bu kadar kelimesi 😊ha bir de mama, ve memeee😅😅
Busraata Pembelikaftan söyler sürekli iletişim ve komut verin bir anda söylüyorlar ben ışığı açarken bile ışıgı açalım hadi diyorum konuştukça o da algilayip zamanla söylüyor
Birceninannesi Pembelikaftan 1 yaşındaki bebekten beklentiniz ne ki zaten? Abartmayalım allah aşkına. Benim kızım da haftaya 1 yaşına girecek mama baba meme fln diyo sadece. Ama söylediğim her şeyi anlıyo. 3 ayından beri kitap okuyorum her gün en az 2-3 kitap okuyorum, sürekli konuşuyorum her şeyi anlatıyorum, bol bol sosyalleşiyoruz ve ekran maruziyeti hiç yok ama kelimesi bu kadar🤷🏻♀️ 12-18 ay arası konuşmaya başlaması beklenir bebeklerin canınızı sıkmayın daha çok küçük. Bol bol okumaya konuşmaya devam edin gayet normal şu an
Pembelikaftan Busraata ben zaten sürekli konuşurum hayır dediğimi bile anlar inşallah kendisi de söyler
Pembelikaftan Birceninannesi zaten yazmıştım su mama dese bile yeter çok bir beklentim yok sağlığı yerinde olduktan sonra şakır şakır konuşur
Hasanveannesi Pembelikaftan mama baba dede nene anne diyo arada bide sar sar diyo o şarkıyı açınca Baybay gel diyo bide arada koyun gibi meliyo😂