eminemre99 Aybukemm Maşallah canım benim kızınız AA içiyor mu ya da emziriyor musunuz ek gıda nasıl dişler nasim merak ettim 😘
Babybloom mommyandson benimkilerin arası 44 ay. Bence şu an çok iyi, oğlanın kreş hayatı olduğu için gündemi farklı oluyor, bebeğe çok sarmıyor kıskanmıyor. Hatta bazı sorumlulukları alıp onu koruyor.
mommyandson SultanAnne aybukemom Ogullarinaasikanne Minikuzu ahmetseliminannesi sinemisis Ogullarinaasikanne Babybloom Loveeee01 Gizem61 Elif1010 YusufunAnnesiiiii Siyahii sanırım çoğu 3,4,5 demiş. Teşekkür ederim❤️❤️❤️
nesee Mom8763 inan buyukte olsa küçükte olsa çok zor birine yetiseyim derken diğerine yetisemiyorsun iki türlü de zor
alinaannee mommyandson benim bebeğim de bir yaşında bence anne hazır olduğunda yapmalı ben de çocuk çok istiyorum ama iki bebeğe yetebileceğimi düşünmediğim için yapmıyorum mesela🌸🌸🌸sen ne zaman hazır olurdan o zman yap annesi
Elif1010 mommyandson instada Ali Fuat Serpen var çocuk doktoru geçen paylaşımını ve açıklamasını yapmıştı ideal yaş 4 diye bence de böyle
Mom8763 Ozge-2012 ya öylemi benım kızım 21 aylık oğlum 2 ay 20 günlük kıskanmıyor çok şükür ama ben zorlanıyorum
2-prenses_annesi @mommyandson bence 8 yaş en ideali büyük çocuk için 1.sınıf atlatılmalı benim açımdan ama ben biraz geç kaldım büyük kızımla küçüğün arasında 11 yaş var iyi tarafı(bana yardımcı küçük anne) da var kötü tarafıda (yaş gittikçe sabır kalmıyor rahata alıştığını düşünüyorsun)..
Siyahii mommyandson bence en en en az 4 yaş. Tabi istiyerek olacaksa orasını bilmem ama ben istemiyorum açıkcası.
Aybukemm eminemre99 emzirmeyi bıraktım hamile olduğumu öğrendikten sonra devam sütü içiyor yemek yemeyi pek sevmiyor 2 tane dişi var diğerleri de hep patlamak üzere aynı anda çıkaracak galiba
Busraata mommyandson onu bunu bilmem kazaya denk gelmessek 15ayllikken düşünüyorum dogurana kadar 9ay geciyor zaten 😁her türlü zor oluyor zaten fazla düşünmeye gerek yok diye düşünüyorum 😌