Aybukemm eminemre99 emzirmeyi bıraktım hamile olduğumu öğrendikten sonra devam sütü içiyor yemek yemeyi pek sevmiyor 2 tane dişi var diğerleri de hep patlamak üzere aynı anda çıkaracak galiba
eminemre99 Aybukemm maşallah canım benim size Allah’ım hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah inşallah en kısa sürede disleei patlar 😘
mommyandson Mommqueen bende sizin gibi düşünüyorum aslında, fakat bu 19 ay dönemi sanırım kendine arkadaş istiyor (2 yas sendromu yakındır sanırım)
Mommqueen mommyandson evet o döndmde eltim doğum yapmştı kızım kuzeninin kardesi oldgunu görüncd ısrarla oda istiyordu 🥰
Havvakiki mommyandson bence 2 yaşına gelince denemeye başlanmalı😄çünkü olacağının garantisi yok ben bebeğimde 4 yıl uğraştım şükürler olsun ki oldu sanırım 2ci için 2 yaş ideal
aybukemom mommyandson sen kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman . Benim kzıım 21 aylık .ben hazır hissetmiyorum mesela 😀
mommyandson SultanAnne aybukemom Ogullarinaasikanne Minikuzu ahmetseliminannesi sinemisis Ogullarinaasikanne Babybloom Loveeee01 Gizem61 Elif1010 YusufunAnnesiiiii Siyahii sanırım çoğu 3,4,5 demiş. Teşekkür ederim❤️❤️❤️