arasin_annesi7 Bebek-annesi kan testi yapıldı 3 aylıkken sadece inek sütü çıktı yumurta tahin cs çıkmamıştı ama yediğim zaman egzamaları azdı doktorumuz kan testinde kesin sonuç alınamadığını söyledi yumurta tahin kestim vücudu düzeldi
Bebek-annesi arasin_annesi7 bize de kaka da bakılıp süt alerjisi dedi 3 aylıkken şuan 8 aylık hala vermiyorum ben yiyorum ama. Deri testi de yanıltabiliyormuş
arasin_annesi7 Smryna biz keçi sütü vs hepsini kullanmıyoruz onlarada olur dedi doktor o yüzden kestim dana etide yiyemiyorum hemen kabarıyor yanakları
arasin_annesi7 Suasel ben dün yulaf çektim hurmalı sıcak suda bekletip soydum hepsini blendırda çektim içine ceviz kırdım birazda sonra top şeklinde yaptım 15 dk kadar fırında pişirdim çok güzeldi içine bir dahakine pekmez koyucam daha güzel olur diye düşünüyorum
arasin_annesi7 Puffymom kan testi yaptırdık ama kan testi de çok güvenilir değil genelde doğru sonuç vermiyor
arasin_annesi7 tavsaninannesi evet ama insan bulana kadar canı çıkıyor bir günde bir sürü şey tüketiyoruz
tavsaninannesi arasin_annesi7 ben ilk başta sabit şeyler yiyordum mesela patates zeytin ekmek sonra sorun yoksa her 3 gğne yeni bişey ekleyerek buluyordum zor zahmetli ama yapacak bişey yok
Egehan123 arasin_annesi7 neden 1 aylık bebeğe bile yapıyorlar alerji doktoruna gitseniz direk yapar zaten deneme yanılma çok uzun bir süreç ve yıpratıcı
arasin_annesi7 ayse2415 bende mustela kullanıyorum ama geçirmedi bizim egzamaları kortizonlu krem geçirdi sadece ama sabah akşam mustela stelatopia sürüyorum vücudu kuru kalmasın diye
arasin_annesi7 Fahriyya süt ürünü var canım bende çok şaşırmıştım ondan olabilir ben bir haftadır kakao tüketmiyorum geçti hemen
arasin_annesi7 Kgs2110 evettt bizimde kırmızı etede var inşallah geçer şimdi yine bizim için kolay ama bebeğimiz büyünce daha zor olacak😒
Kubraela arasin_annesi7 15-20 günde vücuttan atılma süresi var bu kaka sayısına bağlı .Günde 1 kere banyo yaptırın egzamaları için tam saatinde sürün kremleri susam tahin ceviz fındık bu tarz yiyeceklerde tetikliyor ayrıca ihe tam buğday ekmeği kullanabilirsiniz
arasin_annesi7 Semamehmet18 canım test doğru çıkmıyor ben yaptırdım ama pişmanım boşuna çocuğumun canı yandı bebekten kan almak çok zor sen kes süt ürünlerini dene bakalım geçiyorsa alerjisi vardır test 1 haftada anca çıkıyor test sonucu çıkanada kadar ben kesmiştim süt ürünlerini ve düzelme olmuştu