Zzzz arasin_annesi7 bende o marka kullanıyorum ama kızıma bişey yapmıyor allah allah valla canım şaşırdım
Denizzz88 arasin_annesi7 dün doktora gösterdim çok baharat yedin mi dedi baharatlı şeylerde yapabilir dedi ondan oldu büyük ihtimal tahin susam kuruyemiş ceviz falanda hiçbirisini yemiyorum çünkü
arasin_annesi7 Denizzz88 evet baharatı bende duymuştum bizlere bile dokunuyor baharat onlara dokunması çok normal
arasin_annesi7 Belis1907 aaa onlar neden yasak acaba makarna ve şehriye de yumurta var ama bulgur niye acaba
Bebek-annesi arasin_annesi7 bize de kaka da bakılıp süt alerjisi dedi 3 aylıkken şuan 8 aylık hala vermiyorum ben yiyorum ama. Deri testi de yanıltabiliyormuş
Egehan123 arasin_annesi7 neden 1 aylık bebeğe bile yapıyorlar alerji doktoruna gitseniz direk yapar zaten deneme yanılma çok uzun bir süreç ve yıpratıcı
arasin_annesi7 Egehan123 bize yapılmadığı söylendi çocuk doktorumuz da öyle alerji doktoruna gittik oda öyle söyledi
tavsaninannesi arasin_annesi7 ben ilk başta sabit şeyler yiyordum mesela patates zeytin ekmek sonra sorun yoksa her 3 gğne yeni bişey ekleyerek buluyordum zor zahmetli ama yapacak bişey yok
ikierkekannesiii arasin_annesi7 hiç alerji testi yapılmadi kuzum bizede Kars da oturuyoruz Erzurum’a sevk ediyorlar sırf alerji testi için