irmemr canım sana da uzun Bi mesaj, yazdıydım ama yollayamamışım ben de deneme yanılmayla buldum. 2.5 ayımı aldı resmen 🥴 bir aya yakın süt ürünlerini kestim sonra yumurta kırmızı et tahin karpuz kestim yine de geçmedi kakada kan gürültülü ve mukuslu kakası vardı. Sonra domatesi kestim 3-4 gün içinde kakasındaki kan kesildi. Sonra 3-4 gün arayla tahin karpuz kırmızı et yumurta diyetini açtım baktım kakada kan yok sonra peynir yedim bikaç gün. Baktım yine bişi yok sonra yoğurt yedim süt içtim yine kakada kan yok. Şuan sadece domates ve içinde domates olan hiçbirşey tüketmiyorum. Yemeklere biber sa
lçası kullanıyorum. Bebeğim 5buçk aylık oldu ufak ufak yoğurt vermeye başladım yine kakasında kan olmadı. Bu arada yaşadım yerde alerji Dr olmadığı içn kan kaka deri testi yaptırmadık bizde. Ek mama kullanmadım ve sıkı diyetle deneme yanılma yöntemiyle kendim buldum alerjen besini. İnşallah sizde bulursunuz🌼 ben iyi bir bilgilendirme alamadığım içn kendi başıma yaptım diyetim vs ama tabiki siz alerji doktoru veya çocuk doktorunuza danışarak ilerleyin sevgiler 🍀