VisaliNur Mumsyyy deri testin de hiç biri çıkmadı kan sonuçlarını bekliyoruz şimdi de. Bebekler de deri de çıkmaya bilir zaten demişti. İnşallah bi çözüm bulunur 😖
Ylcnbsr arasin_annesi7 lütfen instada lokman aktara bakın biz egzamadan onun sayesinde kurtulduk doktor doktor gezdik hiç fayda etmedi
irmemr VisaliNur bizde söylediklerinizin aynısını yaşıyoruz bende ilk başta sadece süt ürünlerini kestim 20 gün kadar ama bi sonuç alamadım daha sonra yumurta dana eti diye devam ettim şuan pek çok seyi tüketmiyorum ama devam ediyor nokta nokta kan ve önce ıkınıyor sonra gürültülü yapıyor yediklerimi not alıyorum o gün ne yediysem kan çoğaldımı diye takip ediyorum
VisaliNur irmemr ne yapıcam inanın ben de bilmiyorum bizim deri testin de çıkmadı kan sonuçlarını bekliyoruz bakalım ne olacak. Slz test verdiniz mi ?
__Mvs__ Mom0768 merhaba bizede bugün mama tavsiyesinde bulundu dr evolvia ama tadı kötüymüş sizinki hangi mamaydı
__Mvs__ alisaksc üç gün kuralı nasıl acaba biz yeni baslıyacaz diyete ama nasıl yapacagımı bilmiyorum
alisaksc __Mvs__ herhangi besin ne deniyorsaniz deneyin ilk önce bir çay kaşigi, 2ci gün bir tatli kaşigi , 3cu gun bir Y.K. Herhangi bit alerjik reaksiyorn gistermiyorsa diyet listenize bu besini ekleyebilirsiniz.
Birceninannesii arasin_annesi7 bizimde öyleydi süt ürünlerini bırakmıştım ama kakası normale dönmüyordu test yaptırmadan önce badem yiyodum hergun meğerse badem havuç ve tozada alerjisi varmış test yaptırınca öğrendim
__Mvs__ Birceninannesii Hangi testi yaptınız benim bebeğim 2 aylık kan testi yaptırmadı doktor küçük olduğu için
irmemr VisaliNur evet kan ve deri testi yaptırdık bebeğim çok küçük oldugu için çıkmadı deneme yanılma yoluyla bulucaz inşallah
Vivalaarya VisaliNur Zyrtec veya zaditen tabii bunlar İçin doktorunuzla konuşun acil durumda kullanabilir miyim diye. Korkunçtu ever
zeyzey77 arasin_annesi7 Besin değil de ilaç alerjisi var . Antibiyotik klamox ve türleri. Klamox klamer augmentin
VisaliNur Honki_Ponki bulunamadı hala süte kesin var dendi diyete başladım ama hâlâ kesilmedi mukuslu kaka zaman zaman da kan geliyor.
Deletedmom_56 mihri9 Besinlere olan alerjisi bir yasından snra düzeldi. Ama küçükken olan besin alerjisi için allerset surup içirdik. Doktor verdi. Onu kullandık. Bi defasında bir hafta kullandık , kırmızılıklarını geçirdi
ArenAta __Mvs__ biz emmeyi bıraktık o açıdan birşey diyemeyeceğim🙏 ama doktora gitmeniz gerektiğini biliyorum kanlı mukuslu kakada özellikle kanlı kaka danıştınız mı bilmiyorum ama 🤷🏼♀️ muhtemeln alerji belirtiside olabilir bnm direkt bebiş tükettiği zaman suratı kırmızı kırmızı kabarıyordu zaten sonrasında dedğm gibi denemler yaparak o aralarda bir sure sonra gecti yanlis bilgi vermk istemem çok çok gecmis olsun en kisa surede gecer insAllah 🙏🌸
__Mvs__ ArenAta çok teşekkürler 🙏🏻Dr gittik işte bende diyete girdim şuan insan ne yapacagını neyden kesilecegini bilemiyor bide sütün azalma durumu olur sitreside var allah hepimizin yardımcısı olsun🥺
Elif3435 Belis1907 besin alerjisi olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Döküntü mü olması lazım? Benim de bebeğimde arada bağırarak uyanıyor 😢