1621annesi Zeybey bende termal korse var sıkan taytlardan var onları kullanıcam jelini aldım bende çatlaklar için filanda işe yarıyormus ayy inşallah yarar söyle 60 65 düşsem gene iyi 🙂🙂🙂
1621annesi tubbaaa ben onun böyle toz halindeki karışımını kulşandım cok işe yaramadı bemde sanırım hepsini bir almak lazım
1621annesi Prensesannesiiiiii cok sevindim bunu duyduguma bende inst aldım bi sayfadan zeynep ile starlife die suan indirimdeydi ikili set aldm hemen
1621annesi Merve1134 bu çayda öyle bişe susatıyormuş cok su içmeni sağlıyormuş bakalım deneyip görücez artık
1621annesi Minico canım normalde cay 160 tl jel 95 tl ben 185 ikisini aldım suan kampanyaa varmış ins zeynepilestarlifezayıflama die sayfadan istersen bir göz at derim
Kivancurazmomy12 1621annesi merhaba emziren anneler kesin icebiliyor mu ? Bebeğe herhangi bi zarari olmasın
1621annesi tubbaaa bebeğim yoktu o zaman canım hatta ins bi sayfa acıp paylaşıcam faydalarını burdada paylaşıcam
Bilgegamze Minikkus7 ayni durumdayim dogumdan sonra 7 kilo vermistim geri aldim 6 sini uzerimde tam 16 kilo fazlavarve ben artik kendimden tiksinmeye başladım zor bir durum
Minikkus7 Bilgegamze aynen disari çıkarken sinirim bozuluyor benimde ben 25 le girdim 11 gitti hala aynı ne aldım ne verdim dikkat etmesem.kesin emzirirken de alırdım bi 10 kilo versem.rahatlayacam ama olmuyor
1621annesi Kivancurazmomy12 baya araştırdım canım 3 ay sonra kullanmaya başlayabiliyormuşsun hatta eşim teretdüt bile etti ama ben araştırdım istersen sende araştır ben zeynepilestarlifezayıflma die sayfadan aldım inst dan haftaya elime gelicek burda paylaşırım olumlu olumsuz bakalım
Kivancurazmomy12 1621annesi Ay tamam canım bende bakiyim kendi cabalarimla 10 kilo verdim artık gitmiyor belki bu işe yarar 😄
Babybloom 1621annesi o tarz çay ve destekler detoks amaçlı, yani vücuttaki fazla suyu atar. Vücutta fazla su olmazsa süt üretimi mutlaka etkilenir. Bence sağlıklı beslenme spor ile veremeyeceğiniz bir kilo değil kilonuz.
1621annesi Babybloom ilk zamanlar dün aşırı kullanıcam denemek için bir gün içip bir gün içmicem öyle düşünüyorum etkilenmemesi üçin bol bol su içicem olmazsa bırakıcam 6 aylık olunca başlarım artık