Ecoo Kizlar benim bebeim hafdalarca huzursuzlukdan sonra ilk disini cikardi alttan, bunun üzerinden bir ay gecdi hic bir siskinlik veya belirti yok hani arka arkaya cikior derlerdi???
Meralorhan Laden yaaa pardon o zaman olsun bişey olmaz sağlıklı olsunlarda sonrada yaparsınız bence 😘♥️
Ozlmylmz Laden ilk dişini 7 aylıkken çıkardı maşallah diyim ben hiç bi dişinden pek birşey anlamadım baktım hep patlatmış 😊 herhangi bir ateş ishal huzursuzluk vs olmadı şuan 1 yaşına giricek altta iki üstte 4 dişi var
Ac250918 Laden benim bebeğimin disleri çok erken çıktı 3 aylikti damagi patladı alt 2 dis çıktı ve 1 buçuk yaşına kadar bütün dişleri çıkmıştı ishal ateş iştahsızlık hiç birini yaşamadık çok şükür nasıl anladim ilk dişleri çıktığında emzirirken sertliği hissettim 🙈😄
Sedakuru Ac250918 benim oğlumda şuan tam 3 aylık bı haftadır özellikle sıklaştı eli hep ağzında ve sürekli tükürük salya dış hiç aklıma gelmedi çok erken diye ama olabilirmi ki 😳🤔
FatosToprakDeniz Laden oğlum sadece ishal olurdu. İlk dişi 4 aylıkken patladı Kızımda huysuzluk ve hafif ateş oldu. İlk dişi 5 aylıkken patladı. Oğlumda şaşkındim. Çok erken çıkınca korktum ilk çocuk olunca 🤭 kızımda ahaa dedim yandik bizim bebeler erkenci 😄
Bayramannesi Tazeanne2323 yeşil soğan için çok iyi diyorlar Beyaz kısmı araştırmalarda da ağrı kesici etkisi varmış canım 🙂
Asafinannesi_0 Laden Sürekli elini ve bulduğu ciismleri ağzına götürüyordu şimdi 11 aylık 5. Dişini çıkarıyor yastık, yorgan ne bulduysa ısırıyor 🤷
Sila91 Laden bir kaç gündür öksürüyorduk. Babası dişleri geliyor,genzi akıyor dedi. Bu sabah çay kaşığını dişlerine hafifçe vurunca tık tık sesi geldi 😊 az öncede parmağımla hafifçe diş etlerine baktım,uçları belirmeye başlamış. 5 buçuk ayligiz 😂
cemrenin_annesii Laden şu an 5 ay26 günlüğüz alttan iki dişi çıkmış.. 🥰 öksürük salya be sürekli elleri ısırma vardı. Çıkarmadan önce de gece boyu hiç uyumadık
AA_ikizlers35 -Gizem- benim ikizlerim var .ikisininde dişleri kaşınıyor.kulakları ağrıyor çok huysuzlar.salyadan geçilmiyor .eline ne versem olmuyor kesmiyor acısını.ne görse ağızlarına koyup çekiyorlar.en son olmuyor benim parmaklarımı ağızlarına koyup ısırıyolar .vermeyince ağlıyorlar.ayhhhh bide meme emerken mememin ucunu ısırıp çekiyor 😑öyle acıyor .ne yapsam şaşırdım