Sila91 Laden bir kaç gündür öksürüyorduk. Babası dişleri geliyor,genzi akıyor dedi. Bu sabah çay kaşığını dişlerine hafifçe vurunca tık tık sesi geldi 😊 az öncede parmağımla hafifçe diş etlerine baktım,uçları belirmeye başlamış. 5 buçuk ayligiz 😂
cemrenin_annesii Laden şu an 5 ay26 günlüğüz alttan iki dişi çıkmış.. 🥰 öksürük salya be sürekli elleri ısırma vardı. Çıkarmadan önce de gece boyu hiç uyumadık
AA_ikizlers35 -Gizem- benim ikizlerim var .ikisininde dişleri kaşınıyor.kulakları ağrıyor çok huysuzlar.salyadan geçilmiyor .eline ne versem olmuyor kesmiyor acısını.ne görse ağızlarına koyup çekiyorlar.en son olmuyor benim parmaklarımı ağızlarına koyup ısırıyolar .vermeyince ağlıyorlar.ayhhhh bide meme emerken mememin ucunu ısırıp çekiyor 😑öyle acıyor .ne yapsam şaşırdım
havvaguzey Laden 1 yaşında ishal ve pişik ile alt iki disini aynı anda patlattı ne kadar minnoş bir görüntüydu o iki diş 😁
ikicocukluAnne_ Laden ahhh tam zamanında gelen post 🥲 daha dün tam anlamıyla farkettim ve gördüm kemik gibi çıkmış diş resmen uçları iyice gözüküyor🥲 bizde tam tersi kabızlık oldu huysuzluk gece ağlamaları damak bi beyazladı patlayacak zaman da kıpkırmızı olmuştu ertesi gün tam olarak gördüm çokkk sevindim 8 ay 13 günlük. Buğday kaynatıcam tam ne zamana büyür biliyorum sabırsızlıkla bekliyorum 🧿
_Nehirim_ simgesell benim bebiş de aynı durumda 🥲3 ay 6 günlüğüz öksürük var dediğiniz aynısı var hatta huysuzluk en başda zaten 🥲bende yarın sorucam doktora gideceğim bakalım
fermaninannesi Laden ellerini ağzından çıkarmıyordu valla uykusu gelince bile o ellerini ağzından çekmediği için uyumuyordu 4 aylıkken iki diş birden patlattı şimdi 9 aylık 10 tane dişi var 😘
agustosbocegim Laden zeynepsude’m de ilk iki dişini 12 aylıkken patlattı ateş yoktu çok şükür ishal vardı biraz ve kızım çok az içiyor ama sürekli emmek istiyor