1621annesi simgesell aa benim bebeğimde aynı götürdüm doktora ilaç vermiyorum geçiçek dedi sürekli elleri ağzınfs oldıgu için olurmus
Duyulurum Laden 5,5 aylık çıktı ilk alt diş. Şu an 13 aylık. Şu an 4 altta 4 üstte var. Üsttekiler çifter çifter çıktı ve alta nazaran daha kolay çıktılar. Alttakiler büyük sancilarla uzun sürede çıktı 😥
tugceo92 Laden tam tamina 10 aylikti alt iki dişini tesaduf farkettim gülerken. Hicbi belirti yoktu tum disleri kolayca cikmisti cok sukur :)
Cennet-Kokulum Laden Ateş,enfeksiyon, ishal, iştahsızlık, halsizlik, huzursuzluk ilk dişini 13 aylıkken çıkarmıştı baya zorlamıştı çok şükür geldi geçti o günler
mirayybebek Laden miray ilk dişini 11aylıkken cıkardı hatta ilk değil 4 dişini🧿 arkadan 12 aylıkken 3 diş 🧿 15aylık azılar patladı altan iki diş patladı belirti ağlama hafif ateş bol huzursuzluk
Heyecandorukta Laden alt 2 dişimiz 5.5 aylikken 1 gun arayla patladi. Huysuzluk asiri istahsizlik uyku sorunlari yapti. Oglum surekli kulagini cekiyor, parmaklarimizi isiriyor, surekli atak haftasinda gibi agliyordu. 2 gece doktorumuzun izniyle calpol vernek zorunda kalmistik. Disler baş verdi rahatladi.
nehirim_ Laden bu gün gördüm dişini mememi ısırıyordu bende parmağımla kontrol ettim ve gördüm ben kızımı hâlâ kundakla uyutuyorum şu an çok duygusallaştım dünden beri de ishali var ve biraz uyku düzeni bozuldu misafirlikteyiz şehir dışında ondan diye düşündüm ama bence diştenmiş kurban olurum annem ne çabuk zaman geçiyor ya 7 ay 16 günlük 🥰🥰
Esraikra6155 İyi akşamlar benimde kızım 7 ay 12 günlük ateşi şakaklarında huzursuz ve halsiz.. Ve çok çok kaka yapıyor kaç oldu sayamadım bile.. Diş belirtisi mi yaşayan var mı? Kala yapmaktan pişik oldu Bi önerisi olan var mı canı çok acıyo çünkü 😔😔
Sanemm Esraikra6155 arada açık bırakın baglamayin altını ve yıkayın poposunu ılık suyla. Benim oglumda oyleydi her kaka yapısında yikadim ve bepantol surdum. Günde 5 bez kullaniyorken 3 bez kullandim altını acik biraktim yani. Iyilesti
Sanemm Laden salya ve uykusuzluk huysuzluk. Ve 9 aylıktı 2 diş aynı anda çıkardı hemen 1 ay sonra 2 diş daha çıkardı. Altta 2 ustte 4 dişi var şuan ve ustteki 4. Diş ateş yapmıştı. Oğlum. 1 yaşında
Ada_26 Laden biz çok korkmuştuk ilk çocuk ve tecrübesiz iz 5 aylıkken bir ateşi çıktı 39 oldu ve inmedi salya da var hiç durmuyor bizde doktora gittik o da aynı anda 2 diş patlattğını öğrendik 2 hafta sonra da gördük dişleri
Sanemm Ada_26 zor ya benim de ilk çocuk . E tabi bide çocuk da anlatamiyor ki derdini. Biz anlayana kadar acı cekiyorlar . Allah sağlık versin herkese