yareninannesii Yica 3 aylıkken belirtileri vardı 4 aylıkken ucu belli oldu birgun bi baktık dişi çıktı yani toplamda 1 ayda çıkıyor bizimki öyle oldu
Mevacanimkizim Laden Tam 11 aylık oldu dış belirtileri başladı ateş ve huysuzluk sonra bekle ha patladı ha patlicak asla ağzını açtırıp baktirmiyodu koydeydik bide kayınvalidem mutfakta bende kızıma yemek yediriyodum kaşık dişine sürttü aha dedim sonra kaşığı vurdum tak tak ses geldi niye bilmiyorum başladım bağlamaya annemi çağırdım korktu beni öyle görünce noldu kızım diye anne şuna bak dedim kaşığı tekrar vurdum aldı kızımı sarıldı oda ağladı 😁😁 o günden sonra ateşi çıkmadı cumartesi yaşına girecek ikinci yolda ama oda hayla patlamadı 😊 inci gibi dişleri olsun yavrucuklarin inşallah ♥️
1621annesi simgesell aa benim bebeğimde aynı götürdüm doktora ilaç vermiyorum geçiçek dedi sürekli elleri ağzınfs oldıgu için olurmus
Duyulurum Laden 5,5 aylık çıktı ilk alt diş. Şu an 13 aylık. Şu an 4 altta 4 üstte var. Üsttekiler çifter çifter çıktı ve alta nazaran daha kolay çıktılar. Alttakiler büyük sancilarla uzun sürede çıktı 😥
tugceo92 Laden tam tamina 10 aylikti alt iki dişini tesaduf farkettim gülerken. Hicbi belirti yoktu tum disleri kolayca cikmisti cok sukur :)
Cennet-Kokulum Laden Ateş,enfeksiyon, ishal, iştahsızlık, halsizlik, huzursuzluk ilk dişini 13 aylıkken çıkarmıştı baya zorlamıştı çok şükür geldi geçti o günler
mirayybebek Laden miray ilk dişini 11aylıkken cıkardı hatta ilk değil 4 dişini🧿 arkadan 12 aylıkken 3 diş 🧿 15aylık azılar patladı altan iki diş patladı belirti ağlama hafif ateş bol huzursuzluk