birkedibirdorukannesi simgesell biz en o aylarda aynı sorunu yaşadık doktorumuz ellerini tanımaya başladığı için ağzında ve tükürük bezleri daha iyi çalıştığı için ancak yutkunma kabiliyeti tam anlamıyla kazanılmadığı için salya olur demişti ☺️
3MelekAnnesi3 Laden aynen canım rabbim tüm bebeklere kolaylıkla cıkarmaya mısır gibi patlamayı nasip etsin yoksa biz büyükler Bi cürük agrısına dayanamazken onlar damagı yarıp bastan diş cıkarıyo ne kadar canları yanıyodur kim bilir 😔
Nhngez Laden 4ayın sonunda cıktı alttan cıktı ilk dişi:) salya cok oldu bide eli hep agzındaydı ama atak dönemiyle birleşince cok anlamadım bi baktım dişi çıkmış cok sükür ates ws olmadı hiç
Msstiskaya Laden ilk dişte ağzı almıştı bol bol biraz huysuzluk o kadar. Ama şu an 20 aylığız bir haftadir anamdan emdigim süt burnumdan geliyor😭 çok acı cekiyo yavrum 2 saat kesintisiz ağlıyor ağzı açık akiyo sürekli bittik vallai. İkinci azilar
Tokgozss @Laden kesinlikle çok salya vardı, her şeyi ısırma isteği bizi bile ısırıyordu. Gündüz uykusunda ara ara aksamalar oldu. Genel olarak sıkıntısız atlattık çok şükür hatta anlamadık bile. 6 ayllıkken alt dişler çıktı 1 ay sonra da üst dişler çıktı
Asuu-58 Laden bizde 8.5 aylığız alt yan disimiz kendini çok minik bir şekilde göstermiş 🙈 yandaki dişin ilk cikamasi normal mi ?
Laden Asuu-58 benim kızımında ilk üst dişleri çıkmıştı. Normaldir daha önce duymuştum ilk yanlardan diş çıkaran bebiş🥰
Lilababymom simgesell benimki de o dönemden beri aynı belirtileri gösteriyor ama 8 aylık daha çıkarmadı çok yaklaştı 🤣 ayrıca o dönemde tükürük bezleri de aktiflesiyor o yüzden de salya artışı olabilir tabi diste olabilir belli olmaz
Alparslan26- Laden 3 aylıkkken başladı salyası akmaya ilk dişi 4 aylık ken altan çıktı sonra hemen yanından çıktı 5 aylık ken 3 dişi çıktı hemen üstünden şuan 6 ay 20 günlül üstten bi diş daha çıkıyır ama şu aralar çok ateş çıkıyor
Glsh-cnr Alparslan26- bizimkide 4,5 aylık başladı şimdi 5 ay 20 günlük 4 dişi var bizimde şırayla çıkmadı