Laden Grbtbnbr yaaa inci gibi dişleri olsun🤗 her dişte olmuyor diye biliyorum. Bazı dişleri hiç anlamıyorsunuz bile bir bakıyorsunuz çıkıvermiş🥰
Bsralty Çook salya ve kasınması vardı ilk dişini 5. Ay içinde cıkardı su an 8 aylık ve 6 dişimiz var😊
alpyigit_annesi Mom0911 yok canım yara ama sadece calpol veriyorum oda bazen onun bile faydası yok fitil mi versem bilemiyorum ki doktor bile dedi ben sordum neden yanlar böyle şiş iltihap mi diye sordum hayır yanlara vurmuş dedi ne yapacağız dedim yapacak birşey yok bekleyeceksiniz dedi ama 1 ayı geçti öyle ne yanlar geciyo ne diş çıkarıyor çok üzülüyorum bide doktorumuz zeytinyağ karanfil yap dedi 10 tane karanfili havanda döv üstünü geçecek kadar zeytinyağ dök 2 gün beklet sonra diş etlerine dür dedi karanfil yagi yaptım bakalım bu ikidir yapıyorum ama onunda çok faydasını göremedim
yesimguc Astalavistaaa merhaba, kızım 1 yaşına girdi dun ve hic bir dis belirtisi yok sadece alt dis eti sertleşmiş dedi doktoru :) gec çıksın daha iyi diyorlar genelde siz bir avantajını yaşadınız mı bu durumun merak ettim 🤦🏻♀️
Astalavistaaa yesimguc tabi ki, ateş hiç olmadı mesela. Sadece ishal ve uyku problemimiz var. Onun dışında çok rahat patlattı 2 dişi de. Evet daha sağlıklı olur diyorlar dişleri için. İlerleyen aylarda ben de tecrübe edip görcem inşallah ☺️
Srhtzlyh Laden kızım 8 ay 15 günlük ilk dişi daha dün patladı🤭 belirti yaşamadık diyebilirim. Bir hafta öncesinden alt iki diş yeri beyazladı iyice önceki günde hafif kanamış gibiydi. Dün baktım iğne gibi ucu çıkmış dışarıya bir tanesinin. Gelip geçip eşime “Elif’in dişi var” diyorum gülüyoruz😂 Rabbim bütün minnoşlara bizimki gibi belirtisiz, huysuzluk olmadan diş çıkarmalar nasip etsin🤗
Derinsmommm Laden benim kızım ilk dişini acelesi varmış gibi 4.5 aylıkken çıkardı 😄 belirtileri ateş ve öksürük vardı geceleri uyuyamıyordu. Üç gün sürdü sadece sonra annem oynarken gördü alt iki dişini birden patlatmıştı. Şu an 6 ay 20 günlük üst dişleri patlatmak üzere kendisi minicik iki tane dişle geziyor hala çok gülüyorum 😂😂
Metehanbeysmom Laden Tam 7.ayında çıkardı. Bekliyorduk hatta ama bi süre çıkmayınca dedik sürekli onu beklemeyelim bi kaç gün içinde bi baktık dişimizzz çıkmış.. İlk sol alt çıktı 20 gün sonra da sol üst çıktı. İkisinde de belirtimiz olmadı kolayca çıktı maşallah ama sanırım şuan sağ alt çıkacak çok huysuz emmeyi bile istemiyor ☹️ inci gibi olsun hepsinin dişleriiiii
Merveee_94 Yica ellerini ağzına soktu baktı ne demek istedi bende anlamadım kabarmaya başladı mı demek istedi bilemedim
nilaylks Laden bebeğimin eli sürekli ağzında ağzına her şeyi götürüyor keşfediyor diyorum ama çok hırsla yapmaya başladı sanki kaşınıyor gibi bugün baktım hafif beyazlık var acaba ne kadar sürede çıkar üç buçuk aylık bu sıralar uyuyor uyanıyor gündüz ağlıyor ağlıyor zor sakinleştiriyoruz acaba diş mi diyorum 😅
simgesell Dilaraakansu evet bizimde öyle. Götürdüm doktora ciğerleri iyi şükür biseyi yok sanırım tükürük fazla diye boğazına kaçıyor
Dilaraakansu simgesell benmki balgamli oksuruk gibi 6 ay 16 gunluk suan surup vermedi hic bebek daha diye
Ayferol0 Laden 9,5 aylığız ve 10 gündür diş çıkarıyoruz ilk dişimiz ateş,ishal,kusma,uykusuzluk,iştahsızlık her şey var. Zayıfladı yani çok zor geçiriyoruz da az kaldı inşallah geçecek.
yareninannesii Yica evet benim kızım aynı bu şekilde başlamıştı hatta bir gün öncesinde baktık yoktu şaka gibi ertesi sabah dislerinin ucunu gördük çok tuhaf ama genelde Ağzının suyu fazlalastıysa herşeyi ısırmak istiyorsa hazır olun
Yica yareninannesii Ay gerçekten mi ya. Hatta şöyle söyleyim kucağıma filan aldığımda saldırıp ısırmaya çalışıyor hatta mememi ısırıyor
elifdeha Laden oğlumun dişi geçen hafta patladı tam 6.ayında belirtisi sürekli kaşıma modundaydı ve cok pişik olmuştu onun dışında bir belirti vermedi.
kaymakliekmekkadayifi elifdeha aa pisik dis belirtilerinin icinde mi ? Benim kizda 2 3 gun once pisik oldu ve bugun disleri benek benej nokta kadar gördüm hic dusunmemistim baglantisi oldugunu😂
eymeninannesi13 elifdeha merhaba pişik ağız çevresinde mi oluyor benim bebeğim 4.5 aylık aşırı salya aşırı kaşıntı var sürekli kucağımda ağız çevresinde kırmızı noktalar var ben isilik olarak düşünmüştüm?
kaymakliekmekkadayifi Laden alt iki disi 5 aylikken cikti biraz mizmizlik biraz basinda atesimsi bir sicaklik oldu baskada bisey olmadi . Simdi ust iki ve alt iki yan cikiyor patladi patlicak damagi cizgi cizgi olmus alt iki disini de oyle gormustum cikmaya basladigini. Su an 6 ay 26 gunluk. Asiri huysuzluk geceleri sik uyanma meme reddi gibi seyler yasiyoruz :) ve tabi birde o altdaki 2 disin izini birakmadigi yerimiz kalmadi :)
Oznuryunus Laden bizim tatilde hasta olmuştu boğaz enfeksiyonu geçirmişti ateş ve ishal vardı iki hafta sonra o tık tık sesini duymuştum o hastalikmiydi belirtimiyxi bilmiyorum ☺️