Zelisblt Lulemom bnm kızımda doğduuğund saçları simsiyah ve dümdüzdü, uzadıkça rengi açıldı ve lüle lüle oldu şuan lüleli çokta sevimli 😁😁
dontsleppyunhappy Lulemom bende kivircigim, ve araştırdım kıvırcık geni baskın olurmuş. Benimde kızımın saçlarında bukle yoktu. 1 yaşına gelip uzamaya başlayınca bukleler belli oldu. Çok tatlı ya. Zaten ilk saçları döküldü 6 aya kadar sonra çıktı falan derken uzadı, gerçi sen bilirsin kivircigin uzaması da belli olmuyor 🥰
Uzaymekiii Lulemom ben dümmdüz saçlıyım eşim de öyle kv babam görümcelerim de öyle fönlü gibiyizdir hepimiz🤷🏻♀️😂 kızım da simsiyah ve dümdüz saçlı doğdu😌 şimdi 3 yaşında ve saçlarının uçları bukle bukle😍 okul için vesikalık foto çektirdik bilmeyenler çocuğun saçına maşa mı yaptın dedi gördüklerinde öyle güzel🥰 o yüzden o işler hiç belli olmuyo ama ben hiç kestirmedim saçlarını kesersem düzelebilirmiş öyle de diyorlar o ayrı🥲
dontsleppyunhappy ElSa2811 büyük ihtimalle kıvırcık olur. Daha çok küçük ya o aylarda belli olmuyor. Bizimde bir yaşında belli olmaya basladi
1prens1prensess Lulemom oğlumdan biliyorum ki kıvırcık oldu gerçi biz koca tarafıda dahil olmak üzere hep kıvırcığız oğlumun saçı 7 aya kadar düz duruyordu ama mesela terlediğinde fln ıslak yer böyle kıvırık şekilde yapışıyordu saçına kızım 6aylık onunda aynı şekilde dökülmede 4.ayda başlıyormuş ama ne oğlumun ne kızımın hiç dökülmedi
agacsizkoala Lulemom çok da ümidini kırmıyım ya kıvırcık saç zordur iyiki düz olmuş diye sevindim ben 😁
Minammmm Lulemom benim eşimde kıvırcık. Kıvırcık baskın gen. Bebişimin İlk 6 7 ay saçları uzayana kadar yani saçları dümdüzdü ama şuan (20 aylık) kıvır kıvır banyo yaptığında omuzlarına geliyo ama kuruduğunda toplanıyo tepeye lülükleri 😍
Mom727272 Lulemom bizim düzdu büyüdükçe şu an kıvırcık. 10 buçuk aylık. Daha anlaşılmaz uzadıkça saçı öyle anlasiliyor. Ayrıca bu şey gibi, kıvırcık saçlı erkek eşim mesela saçı kisaysen düz, uzatirsa ancak kıvır kıvır oluyor.
nursocum Lulemom bizim ailemizde kıvırcık yok oğlum 11. Aya kadar dümdüz saçları birden lüle lüle oldu kafayı yiyorum aşırı güzel saçları 🥰🥰😍
Babybloom Lulemom bizim ailede de tek düz saçlı olan babam. Kızımın saçları ona çeksin diye dua ediyorum valla. Şimdi 1 yaşında yavaş yavaş kıvrılıyor ama saçları🥺 kıvırcık niye istiyorsunuz kii, derdi tasası bitmez yıkanması ayrı kuruması ayrı şekillendirmesi ayrı dert. Halbuki düzler ne rahat yıka çık valla, hep özenirim
Lulemom Babybloom ben saçlarımı seviyorum ya 😄 bana kolay geliyo. Duştan çıkıyorum krem sürüyorum çıkıyorum direk. Yazın hiç kurutmam. Bi de farklılığı seviyorum. İstersen düz saçlı olabilirsin ama doğal görünümde kıvırcık olmak zor 😄
Askineylul Lulemom oğlum doğduğunda saçları İpek gibiydi dümdüz. Uzadıkça kıvır kıvır oldu. Ailede numune niyetine bir tane kıvırcık yok yanlız 😅
Demet_k Benim de merak ettiğim benim saçım çok gür ama kızımınki seyrek 13 aylık acaba ilerde sıklaşırmı
DuyguDamla Lulemom valla benim kızım ilk doğduğunda dümdüzdü saçları ama ben ve eşiminki dalgalı benim tarafımda kıvırcık eşimin tarafındada sadece babası ve erkek kardeşi düz şimdi kızımın saçları permalı gibi çok tatlı saçları kıvır kıvır lüle lüle ven isterdimki düz olsun ama böylede çok tatlı 😂
Figen35 Lulemom ben düz saçlıyım eşimin şuan düz saçı ama. Küçükken kıvırcıkmış bebeğim doğduğunda düz dü saçları şuan 23 aylık bildiğiniz bonus kafa 🤣halalara ve babaya çekmiş nasıl kıvırcık bi görseniz
kirlibeyazkedi Lulemom ben çocukken kıvırcık, şimdilerde dalgalı saçlıyım. Abim kıvırcık. Eşim düz. Oğlumuz dümdüz uzun saçlı doğdu ama 6 aylık ve kıvırcık şimdi 🥰
Busranurnsjsjsjsjsnsndns Lulemom benim oglum dün düzdü simdi kıvırcık bayaa bnde kıvırcık inşallah düzelmez cok tatlı
Afrodit Lulemom ben kıvırcık saçlıyım 😌 kızımında 1 yaşına kadar düz gibiydi uzadıkça kıvrıldı şimdi bonus gibi 😍 ama ben incelmiş saçlarını küçük küçük kesiyordum canlansın diye
Mevakemaleyna Lulemom olur kaynanam ben kıvırcık eşim Duz saçlı oğlum kıvırcık oldu ilk kesimden sonra şimdi kızımı beklioz bakim o ne olursa artık canları üzerinde olsun boşver