DuyguDamla Lulemom valla benim kızım ilk doğduğunda dümdüzdü saçları ama ben ve eşiminki dalgalı benim tarafımda kıvırcık eşimin tarafındada sadece babası ve erkek kardeşi düz şimdi kızımın saçları permalı gibi çok tatlı saçları kıvır kıvır lüle lüle ven isterdimki düz olsun ama böylede çok tatlı 😂
Figen35 Lulemom ben düz saçlıyım eşimin şuan düz saçı ama. Küçükken kıvırcıkmış bebeğim doğduğunda düz dü saçları şuan 23 aylık bildiğiniz bonus kafa 🤣halalara ve babaya çekmiş nasıl kıvırcık bi görseniz
kirlibeyazkedi Lulemom ben çocukken kıvırcık, şimdilerde dalgalı saçlıyım. Abim kıvırcık. Eşim düz. Oğlumuz dümdüz uzun saçlı doğdu ama 6 aylık ve kıvırcık şimdi 🥰
Busranurnsjsjsjsjsnsndns Lulemom benim oglum dün düzdü simdi kıvırcık bayaa bnde kıvırcık inşallah düzelmez cok tatlı
Lulemom Babybloom ben saçlarımı seviyorum ya 😄 bana kolay geliyo. Duştan çıkıyorum krem sürüyorum çıkıyorum direk. Yazın hiç kurutmam. Bi de farklılığı seviyorum. İstersen düz saçlı olabilirsin ama doğal görünümde kıvırcık olmak zor 😄
Afrodit Lulemom ben kıvırcık saçlıyım 😌 kızımında 1 yaşına kadar düz gibiydi uzadıkça kıvrıldı şimdi bonus gibi 😍 ama ben incelmiş saçlarını küçük küçük kesiyordum canlansın diye
Mevakemaleyna Lulemom olur kaynanam ben kıvırcık eşim Duz saçlı oğlum kıvırcık oldu ilk kesimden sonra şimdi kızımı beklioz bakim o ne olursa artık canları üzerinde olsun boşver
Duriskonunannesiii Lulemom düz saç baskın diye biliyorum da, benim saçım dümdüz pırasa ama küçükken dalgalıymış rşimin dalgalı kızımın da benim küçüklüğümdeki gibi ama kıvırcık olsun diyorum da ben de merak ediyorum bu arada 15 aylığız yeni yeni uzadı saçımız
Aysecelik17 Benim ve eşimin saçı dalgalı kızımın ilk doğdugundan 9 . Ayına kadar düzdü sonradan kıvırcıklaştı büyüdükçede dalgalıya döndü 😀