Alyaninannesi_ Pares dün kayınvalidem gelip yaptı 2 günlük yemeğimi sağolsun 🥰 tarhana çorbası kıymalı biber dolması makarna taze fasulye Ama benim canım çok balık istiyo orası ayrı bi konu tabi 😂 yemekler bitsin die bekliyorum
SedaMeyra Pares kısır peynirli börek kek patateslihavuclu salata uzerine sarımsaklı yogurt. Benden bu kadar
Asilahmet Pares benim oğlum bugün 1 yaşına giriyor o yüzden gelen misafirlere avcı böreği rus salatası çiğ köfte yapıcam tatlısı pastası ekleri abur cuburuda var tabi
Minnak-anne baloglum2 özel bir sosunuz yada böyle yaptıgımda daha lezzetli oluyor dediğiniz bisey var mi☺️
Yagmurtekin rumeysalbayrakaya biz göğüs olarak alıp evde makinede kıyma haline getiriyoruz 🤗 ben çok geç tanıştım tavuk kıymasına 😅
MerveKayraTugra Pares Nohut sulusu yanına tavuk haşlama bulgur pilavı salata yapacaktım nohutum kalmamış bende tavuk göğüs ve bagetten tava pirinç pilavı salata turşu yapacam
Deletedmom_26 Pares Menüm belirsizdi 🤔 Şehriye çorbası Mercimek yemeği Pilav Yoğurt - ayran - cacık 😉 Yemeklerim bugünde hazır 🙏 Sizlerede fikir olsun şimdiden herkese afiyet olsun 🤗