Urazkom Pares Eşim ve kızım hasta diye dün köy tavuğu haşlayıp suyundan mercimek çorbası yapmıştım o var, başladığım tavuğu ince ince didip baharatlı tereyağında kavuracagım, bulgur pilavı ve salata yapacağım 🙂
CubukKraker Pares temizlik yapıyorum ev berbat yemek yapmaya dermanım kalır mı bilmiyorum🥴 hoş kalsa da zaten ne yapacağım konusunda bir fikrim yok bekliyim bari şurada🌸😂
0903 @Pares mercimek çorbası firinda patatesli tavuk sulu yemek olarak yaptım soslayip bide sehriyeli pirinç pilavı tatlı olarak da henüz yapmadım ama tavuk gogsu yapicam
1Ceylan_5kuzu 0903 ben hafif yağ ve pulbiberle firinada atiyorum soğan biber sarimsak ve domatesli tavuk sote gibide yapiyorum
Egesmom05 0903 kızgın tavaya atıyorum duyu salıp çekiliyor. Sonra yağ ve sarımsak koyuyorum bolca kavuruyorum. Biraz sonra da tuz karabiber ☺️
Lilya-t Pares 2 günden kalma bı sürü yemek var 😂 Sarma , kereviz salatası , makarna , taze fasulye . Bugün yemek yapmayacağım o yüzden
rumeysalbayrakaya Yagmurtekin çocukken çok yerdim tavuk köftesi şimdi siz yazınca aklıma düştü bende yapayım 😅 ama nerede satılıyor hiçbir yerde göremedim tavuk kıyması
Yagmurtekin rumeysalbayrakaya biz göğüs olarak alıp evde makinede kıyma haline getiriyoruz 🤗 ben çok geç tanıştım tavuk kıymasına 😅
herseySeninleguzel11 Pares Mercimek çorbası yapacağım inşallah oğlum uyursa 😂 yanina da havuc tarator ve yesil salata. yemek yok 😂
senamiray Pares dünden beşamel soslu ıspanak mercimek çorbası var ama hiç doyacagımızı sanmıyorum bunlarla bişey daha yapacağım😁
busgokalp Pares Erzurumda yetişen bir ot meşur çorbamız yoğurt çorbası gibi aslında espirsi aş otu ☺️