Pares Neler yapacaksınız hanımlar menüler neler ben eşime kurufasulye pilav yapayım diyorum ama ben yiyemiyorum baklagil alerjim var kendime ne yapsam sizde fikir alırım belki 🥰
Yagmurtekin Pares bugün tavuk kıymasından köfte yapıcam fırında patatesli, yanına bi pilav bir de çorba, e bi de salata daha ne olsun😅😅
Pares Yagmurtekin ohhh mis tavuk kıyması denemedim hiç güzel oluyo mu köftesi bende yapiyim bir gün afiyet olsun size de 🥰
Yagmurtekin Pares vallaha ben köfte delisi bi insanım ama tavuk kıymasıyla yedikten sonra normal köfteyi aramaz oldum o derece, o kadar güzel oluyor ki tadı, fırında ilk defa deniycem ama 🥰 deneyin umarım beğenirsiniz
rumeysalbayrakaya Yagmurtekin çocukken çok yerdim tavuk köftesi şimdi siz yazınca aklıma düştü bende yapayım 😅 ama nerede satılıyor hiçbir yerde göremedim tavuk kıyması
Yerfistigininannesi Pares hiç birsey memlekete yolculuk var yollarda yeriz artık sizde kendinize mantar sote tavuk sote yapabilirsiniz pilavda varmış afiyet olsun
Dogavesultan Pares bizd3 bugün fırında balık var yanına patates soğan da atıyorum yanına çorba ve salata yapıcam
Egesmom05 Pares taze fasülye bulgur pilavı yoğurt salata bir de istiridye mantarı istedi canım sarımsaklı yapcam☺️