Burculiceee katipannne ben değiştiriyorum bezini sonra yanımda yatırıyorum saçıyla falan oynuyorum uyuyor geri
katipannne salcali_yumurtaaa kesinlikle hatta gece beslenmesine bile kaldırmayın diyorlar ama adımız üşengece çıkıyor yoğun bakıma hergün süt sağıp götüren bir anneyim üşengeçliği kabul edemem kusura bakmasınlar
bbmoms katipannne külot bez alcaktim denemedim benim cırtlı bez ekstra beziniz ufak ya da büyük geliyor olabilir mi
Momsmom Hum34 cidden cok kotu bir bez markasi. Sadece 1 kere denedm oda arkdasim vermisti. Para verilip alincak bez degil. 🙄
katipannne Momsmom ilk zamanlar pipi ve poposuna yapışmıştı şimdi tekrar denedim ve ıslak uyanıyor hepp😪
Birdertlianne katipannne doktorlarda geceleri 1 beden büyük tavsiye ediyor bide ben gece en son alt açtığımda sudo crem sürüyorum cildi direk sıvıyla temas etmiyor
Bilgeebru katipannne gece sızdırma yaparsa üşüyebilir gece uyanmadan değiştirebilsen iyi aslında akıllı bebişler 🤭☺️Bal hepsi
Bilgeebru Bilgeebru ben kilot bez olandan kullanmıyorum bu arada pişik falan yapmadı naturel memnunum
Momsmom Bez markanizi degistirin. Migrosun 5 numarasni deneyin birde illa uygun fiyatli kullanmak istiyorsaniz. Prima premium care cok basarili sizdrmamazlik konusunda. Benm bebegmde çıt sesine uyanir bende gece asla bez degistemiyorum. Ama bu 2 markada sizdrma sorunu yok 😊
Damla6117 katipannne bebeğim 5 aylık gece uyumadan önce değiştiriyorum birdaha sabah uyanınca şu zamana kadar hiç taşma problemi yaşamadım ilk molfix hipoalerjenik kullandım sonra sleepy natural prima aktif bebek bu molfix in klasik olanı yeşil paketli hiçbirinde bir problem olmadı bezi değiştirmeyi denesen
katipannne Damla6117 merhabalar bezi değişmeyi biliyorum değişiyorum da. Bende denedim olmayınca olmuyor. Sizin bebeğiniz gece uyuyor olabilir benim bebeğim 18.30 da uyyuuyor ve sabaha kadar da uyuyor siz gece uyutuyorsanız beni ilgilendirmez
Momsmom Benimde suan bebegim 4 bucuk aylik bende 5 no bez kullaniyorum migrosun minies markasnda. Ama prima premium care de 4 no kullaniyorum, primanin kaliplari buyuk ve genis bant cunku