bbmoms katipannne en son sleepy natural de ben de hep problem yaşadım şuan sleepy ekstra kullanıyorum cırtlı olan hiç geçmedi gece yatmadan değiştiriyorum en son 9 bazen 10 sonra sabah açıyorum genelde 7-8 gibi
katipannne RainOverMe dolu oluyor çok çiş yapıyor gece ama erkek olduğu için önü doluyor arka taraflar normal
Lay katipannne külot bez bizde de hep öyle yapıyor maalesef. O yüzden çok tahat olduğu halde kullanamıyorum. Taşma için denemediyseniz gece yatırırken kilosuna göre 3 ya da 4 numara cırtlı bez denemenizi tavsiye ederim
Merve-34 katipannne kilot bez kullanıyorsanız ondan olabilir aslında iz sebebi ama benim bebeğimde 7 gibi 7.30 gibi uyur bazen bende değiştirmiyorum uyanmasın diye o uyanırsa değiştiriyorum ama benimki de gözler kapalı meme çektiği için uyanmıyor pişik olmadığı için sorun etmedim bende bu ay sleepye geçtim gece biraz esnek bağlıyorum sıkmasın falan diye külot bez de kullanmıştım o iz yaptı çıtçıtlı kullan bence
kirmizibasliklikiz_ katipannne sanmiyorum benim bebeklerimde kuvozde kaldi ama sesi almazlar uyuduklari zaman yuksek sesle konuşsan bile uyanmiyolar.. bebegin yapisiyla alakali sanirim ya da siz sessiz ortama alistirdiysaniz olabilir
katipannne kirmizibasliklikiz_ konuşma sesi veya inşaat sesi vs öyle seslere uyanmıyor ama parke sesine çatal sesine yatağın çıt sesine uyanıyor ben anlamadım fermuar sesine bezin cırt cırt sesine filan
katipannne DaisyMom gece beslenmesini kesmek istiyorum ama bebeğim prematüre ve gündüzleri daha az emiyor işte olduğum zaman biberonu istemiyor r ben eve gelince beni emiyor bu sefer de kıyamıyorum özlüyor diye 😀
RainOverMe katipannne bebişi bezlerken pipisi yukarı dogru katlanınca da sızıntı oluyor, bebegım kız ama yegenımden bılıyorum, bezlerken düzeltiyor musunuz. Düzeltmıyorsanız bir de öyle deneyın. Bezlerken hareket ettıklerı ıcın kayma olabılıyor çünkü
Bilgeebru katipannne bende sleepy kullanıyorum 3-4 satte 1 değiştiriyorum sıZdırma yapmıyor bebeğim hareketli olduğu için izin vermiyor güzel bezleyemezsem sızdırma oluyor
Bilgeebru katipannne gece sızdırma yaparsa üşüyebilir gece uyanmadan değiştirebilsen iyi aslında akıllı bebişler 🤭☺️Bal hepsi
katipannne hyt_50 sanırkm o yüzden ama kaka çıkarıyor mu ? Kakasını yapar yapmaz değişmezsem hemen fırtlıyor
bbmoms katipannne külot bez alcaktim denemedim benim cırtlı bez ekstra beziniz ufak ya da büyük geliyor olabilir mi
Burculiceee katipannne ben değiştiriyorum bezini sonra yanımda yatırıyorum saçıyla falan oynuyorum uyuyor geri
katipannne salcali_yumurtaaa kesinlikle hatta gece beslenmesine bile kaldırmayın diyorlar ama adımız üşengece çıkıyor yoğun bakıma hergün süt sağıp götüren bir anneyim üşengeçliği kabul edemem kusura bakmasınlar