bebiskoooo 5 ay 7 günlük 45 gün erken doğdu 33+6 dandoğdu prematüre.
Mesela şuan 18.50 gibi uyudu. Oyun oynuyorduk huysuzlandı mızırdamaya başladı altını değiştim üstünü değiştim. Meme teklif ettim emerken uyuyakaldı ekstra bişi yapmadım. Ama bazen emerken uykusu kaçıyor uykuya dalamıyor o zaman anakucağı ya da puset tarzı ya da hamak beşik ona koyuyorum onda ileri geri yaparken uyuya kalıyor sonra yatağına yatırıyorum bazen aşşşırı huzursuz oluyordu o zamanda yüzü cama gelecrk şekilde pencereden dışarı bakack şekilde kucağıma alıyordum camı hafif aralayıp yüzüne oksijen gelsin diye kucağımda ritmik hareketler yapıyordum uyuyakalıyordu. Sabahtan öğleye kadar eşim bakıyor ben işte oluyorum eğer ben evden çıkarken uyumadıysa yada ben gelene kadar uykudan doolayı huzursuzluk yaparsa eşim balkondaki masaya pusetle koyup üzerini örtüyor süt içirirken uyuya kalıyor. Sanırım oksijen onu uyutuyor memlekete gittiğimde babam kucağına alır daha yolun yarısına gelmeden yada bahçeye iner inmez uyurdu oksijen çok etkili. Uyuduğh ortamın havadarlığına ve sıcaklığına da dikkat edin çok sıcaksa da uyumayabilir