ArdicEge katipannne ben 7.30 gibi son kez değiştiriyorum sabah 7 bucuga kadar değiştirmiyorum cünkü altını acınca uykusu acılıyor. Külot bez ne zaman kullansam sızdırma yapti bizde artık kullanmıyorum. Cırtlı bezde hic sıkıntı yasamadım
Damla6117 katipannne sadece yardımda bulunmak istemiştim fikrimi söyledim üslubunuza dikkat edin lütfen düzgün üslup ile konuşmayacaksanız da boş yere post açmayın
katipannne Damla6117 tekrardan merhaba, ben üslubumda kötü bir şey göremedim. Sizi yanlış anlamış olabilirim bilmiyorum. Eğer çocuğun gece altını değişin diyorsanız değişince uyanıyor ve bir daha uyumuyor. Ama dğer diyorsanız bez markasını değişin teşekkürler ederim deneyeceğim
Merve-34 katipannne ben bugün bir arkadaşımla konuştum o da senin dediğinin aynısını dedi bez değiştirdim iyi oldu taşırmıyor dedi Primaya geçmiş canım belki işime yarar seninde bez değiştir istersen
hobby_catolog_hk katipannne gece değil de bende slppy kullanıyorum gündüz sızdırıyor. sanırım bez küçük geliyor. büyüdüğü içinde fazla çiş yapıyor. bezin emiciliği yetersiz geliyor sanırım.
hobby_catolog_hk katipannne konuşmayı okudum da sanırım size “ bezi değişmeyi denesen” derken. markasını değişmeyi önermiş.
katipannne hobby_catolog_hk yani umarım öyledir . Çünkü çocuşu 18 30 da uyutup bidaha altını değişmediğim için ilgisiz anne oldum sinirlerim biraz bozuldu uyanıyor çocuk uyumuyor birdaha. Ben yoğunbakım kapısında bekledim çocuğumu çıksın da kavuşsyım diye nasıl ilgisiz olabilirim
Zafsim0801 katipannne gece 10 da uykuya yatırıyorum alıyorum bide 3!5 gibi uyanır mama veririm acıkır ozaman alirim bazen sabaha kadsr ksldihida oliyo hiç sızdırma asla olmadı Slepyy okadar saat kalınca genelde bebeğimin belden altını suda yıkarım şükür hiç pişik de olmadı 5 ay biticek bzimde
BBmom katipannne ben de 19:00 gibi değiştirir uyuturum sabah 6-7 e kadar sızdırmazdı . Ahnı şekilde 3-4 gündür sızdırmaya başladı . 5.5 aylık molfix 4 numaradayız. Acaba kış geldi soğuktan mu idrar miktarı artmayaa başladı diye düşünüyorum🤷🏻♀️
1ana1bebe katipannne benimki çok sık emmeye kalktığı için ben değiştiriyorum mecbur yoksa çıkıyor, değiştirmezsem kıyafet değiştirmek zorunda kalıyorum, uyanmiyor ama hızlı hızlı çok sarsmadan hemen bezini değiştiriyorum bitiyor
katipannne 1ana1bebe hmm anladım uyanmıyorsa ne güzel ben memeyi ağzına verene kadar saniye geç kalsam hemen gözlerini açıp ağlamaya giriyor uyumuyor uykusu kaçıyor
Dtbrc katipannne bez değiştirin bnce.prima aktif bebek kullanıyorum hiç sıkıntı olmuyo.gece bez değiştirsem uyanır ve uyumaz bnm oğlum
Goktugunannesi07 katipannne Birde prima aktif bebek veya goon premium soft deneyin onlarda sızdırma minimum oluyor