AyazMerve Mom72626 2. Doz aşıdan sonra rahatsız oldum annem de köfte göndermiş patatesle fırına atıcam yeter 😄🥰
Mom72626 AyazMerve geçmiş olsun canım bugün herkes köfte yapıyor galiba bende yapayım bari 🤭afiyet olsun şifa olsun inşallah canım ❣️
macakizi8 2bebelianne__ sabahtan resim atmaya çalışıyorum olmadı bir türlü nefis yemek tariflerinden aldım tarifi canm kıyma, ekmek içi, sogan, maydanoz, kimyon, karabiber, tuz, karbonat koydum canm
ketcapli_lahmacun hayal_perest Hahha bende etli kuru fasulye yaptım. Pilav, cacık vs. Ama yanına ekstradan neler yapsam diye düşünüyordum. 😅🎈
Deletedmom_26 Mom72626 Nohut yemeği Pilav Ayran veya yoğurt bilemedim şuan 🤔 Tatliyida yapılan yorumlardan seçmeyi düşünüyorum 😄
gulozgencli25 Mom72626 biber dolması pilav şehriye çorbası salata 😊rabbim sofralarımızın bereketini eksik etmesin🤲🤲
bilgemira Mom72626 sevgili esim canim cicim boğazını sikmamak icin zor tuttugum kocacim alsam lahmacun istedi bizim firinda guzel olmuyormuş kaynanamda yapacakmisim aksam lahmacun var 😏😏😏 yabina ne tatli yapsam diye dusunuyorum acikcasi benimde tatli canim cekti
Mom72626 bilgemira 😂Afiyet olsun canım bence hafif bir tatlı olabilir bu sıcaklarda muhallebi tarzı 😋❣️
Yingyang Mom72626 Gribiz ailecek oyuzden arabaşı çorbası yanına hala karar veremedim heralde kızartma yaparim
Mom72626 Deleltedmom_69 bende eşim evde olmazsa pek ye yapmak istemiyorum bir şey oğluma hazırlarım sadece 🤭